Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter
Pressemeldinger

Fitness Brands, ny tungvekter på leverandør arenaen

Fitness Brands Nordic blir en av Nordens største leverandører av treningsutstyr når Gymline AS og Motionskompaniet AB slår seg sammen. Med totalt 68 års samlet erfaring innenfor fitness, trening og helse strammer Fitness Brands musklene, og tilbyr det bredeste produktsortimentet...

Fitness Brands Nordic blir en av Nordens største leverandører av treningsutstyr når Gymline AS og Motionskompaniet AB slår seg sammen. Med totalt 68 års samlet erfaring innenfor fitness, trening og helse strammer Fitness Brands musklene, og tilbyr det bredeste produktsortimentet på det nordiske markedet.

Selskapene som slår seg sammen etablerte seg i bransjen allerede på begynnelsen av 80-tallet og er derfor pionerer som leverandører av treningsutstyr. Sammenslåingen innebærer at to solide og rutinerte selskaper og servicefokuserte selskaper blir enda sterkere. Fitness Brands tilbyr kundene unike konsept og helhetsløsninger, med fokus på verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til bransjen.

”Vi er veldig fornøyd med å slå oss sammen og forene ressurser og kompetanse. For kundene våre betyr fusjonen at vi blir mer konkurransedyktige, ha raskere responstid og tilby innovative løsninger til våre kunder i et stadig mer krevende og konkurranseutsatt marked”, sier Trond Karlsen.

Per Andersson:

Fitness Brands skal være den trygge og komplette helhetsleverandøren som skaper nye muligheter for kundene våre, uansett om det gjelder treningsutstyr,, gulv eller interiør. Et flertall spennende merkevarer innenfor ulike segment er på vei inn. Gjennom vår erfaring vet vi att inspirerende og motiverende miljøer kan være avgjørende for å bidra til helse og livskvalitet. Gymline og Motionskompaniet har også tradisjon for å jobbe for høy servicegrad. Gjennom sammenslåingen styrker og bredder vi kompentansen ytterligere. Vårt mål er å bli det ledende selskapet i Norden og har ambisjoner om å fordoble omsetningen på tre år.

Om Fitness Brands

Fitness Brands er en av Nordens ledende leverandører av kvalitetsprodukter innen fitness, trening og helse. Selskapet omsetter for 135 MSEK, og har 37 ansatte.

Selskapet har sentrallager i Gøteborg. Kontor i Västerås, Sverige og Fredrikstad, Norge.

Fitness Brands er eksklusiv distributør av verdensledende merkevarene Life Fitness, Hammer Strength, samt Escape Fitness, TRX och Stages Cycling.

For mer informasjon, kontakt:

Eier, Trond Karlsen, mobil: +47 957 76 610, mail: [email protected]

Eier, Per Andersson, mobil: +46 739 40 1100, mail: [email protected]