Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Nyhet fra Hammer Strength!

Hammer Strength ble utviklet av Gary Jones allerede i 1989. Fremdeles ligger Hammer Strength i forkant av innovasjon og utviklingen innenfor styrketreningsutstyr. Hammer Strength Perimeter, NYTT konsept innenfor racker og rigger, med samme solide kvalitet. I år presenteres Hammer Strength...

Hammer Strength ble utviklet av Gary Jones allerede i 1989. Fremdeles ligger Hammer Strength i forkant av innovasjon og utviklingen innenfor styrketreningsutstyr. Hammer Strength Perimeter, NYTT konsept innenfor racker og rigger, med samme solide kvalitet.

I år presenteres Hammer Strength Perimeter; solid, allsidig og plassbesparende styrketreningsområde som er utviklet for å plasseres hvor som helst i treningsrommet. Plasser langs veggen for åpen og tilgjengelig treningsone eller frittstående midt i rommet.

Hammer Strength Perimeter har nesten uendelige muligheter for å bygge og tilpasse etter størrelsen på rommet og behov for gruppetrening, personlig trening, crossfit – eller back to basic med olympiske løft og basis styrketrening.

This is how it´s made. Film från Hammer Strength >>