Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Sterkest i Norden

Fitness Brands Nordic og Sportsmaster slår seg sammen for å bli Norden ledende leverandør av treningsutstyr med bransjens beste service. Interessen for helse og aktiv livsstil øker – etterspørselen etter spennende innovative løsninger sammen med høy kvalitet på treningsutstyr øker...

Fitness Brands Nordic og Sportsmaster slår seg sammen for å bli Norden ledende leverandør av treningsutstyr med bransjens beste service.

Interessen for helse og aktiv livsstil øker – etterspørselen etter spennende innovative løsninger sammen med høy kvalitet på treningsutstyr øker tilsvarende. Det leder også til større krav på markedets aktører og for deg som jobber innen treningsbransjen – krav og utfordringer vi vil løse for deg.

Les mer om vår nye satsing