Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Atleta i Surnadal med treningsutstyr i verdensklasse!

Featured Video Play Icon
Daglig leder Marit Bruset og teamet på Atleta i Surnadal jubler over å endelig kunne tilby sambygdingene  treningssenter med en maskinpark i verdensklasse fra Life Fitness og Hammer Strength,
Marit har bodd 12 år i Oslo og er vant til å trene på topp treningsutstyr. Mange som bor utenfor storbyene vet at det ikke er en selvfølge å finne kvalitetsutstyr på treningssenteret, på mindre steder. Surnadal har i underkant av 6000 innbyggere, vi må være noe for alle i bygda, forteller Marit. Det er så utrolig motiverende å tilby kvalitetsutstyr og i et inspirerende treningsmiljø til alle målgrupper.
Fitness Brands har vært en viktig sparringspartner i prosessen med å gi innspill på ulike treningskonsepter og treningssoner. For oss har det personlige engasjementet, dialog om prismodeller og struktur vært viktig, sammen med fokus på kvalitet på utstyret, forteller Bruset.

Alt under samme tak

På Atleta tilbyr vi trening, velvære og klatring; alt under samme tak. Vi har en stor treningssal i første etasje med et eget lavterskel-område i tillegg til 650 kvm stor egentreningssal i underetasjen. Styrketrening på Hammer Strength apparater og Life Fitness kondisjonsutstyr, Vi har også TRX hjørne med funksjonelt TRX utstyr og TRX slynger.  Vi tilbyr over 30 gruppetreninger i uka innen spinning, pilates, bodypump, styrke/ryggtrening, zumba og sirkeltrening. I samarbeid med Trollheimen Klatresenter har vi utvidet klatreveggen med et eget buldrerom i underetasjen. Etter trening kan du benytte vår velværeavdeling med massasjestoler eller booke en time hos vår aromaterapaut, naprapat eller hudpleier.

Bedriftstrening

Alle bedrifter som ønsker lavere sykefravær, økt trivsel og økt produktivitet i arbeidshverdagen bør inngå en avtale for å få de ansatte i trening. Flere bedrifter i Surnadal benytter seg nå av vårt tilbud enten det er at de kommer på senteret til en gruppetime, kjøper inn medlemskort som deres ansatte kan bruke selv eller at våre instruktører kommer til arbeidsplassen og har et tilpasset treningsprogram som kan gjøres ved pulten. Mange ansatte opplever å få en bedre arbeidskvalitet når de får noen verktøy til å unngå arbeidsskader og vondt i kroppen. Litt er bedre enn ingenting, er budskapet fra daglig leder Marit Bruset.

Mari Løseth (f.v.), Ingun Løseth, Marit Dalsegg Bruset, Ann Kristin Bruset, Maria Hagerupsen Halle og Jan Helge Uggedal ønsker velkommen!