Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Bølgen Bad & Trening – et idrettsanlegg bygget for fremtiden!

Idrettsanlegg med treningssenter, et viktig samlingssted for folkehelsa. Bølgen Bad og Trening er en del av Seiersten idrettspark og ligger i Drøbak Frogn kommune som ble åpnet i juni 2019. Ett nytt og stort steg for kommunen å investere og...

Idrettsanlegg med treningssenter, et viktig samlingssted for folkehelsa.

Bølgen Bad og Trening er en del av Seiersten idrettspark og ligger i Drøbak Frogn kommune som ble åpnet i juni 2019.

Ett nytt og stort steg for kommunen å investere og drifte et treningsanlegg var en del av åpningstalen til ordfører og rådmann. En viktig grunn for investeringen er folkehelseperspektivet. Kommunen ønsker å skape det beste møtestedet for alle uansett funksjonsnivå å tilby høy kvalitet på aktivitet til kommunens innbyggere. Et idrettsanlegg bygget for fremtiden!

Treningssenteret er stort, lyst og luftig! Det inneholder fire flotte saler inkludert yogarom, stor spinningssal, stor gruppetreningssal, og en sal tilrettelagt for funksjonell trening. Treningssenteret har  treningsapparater fra Life Fitness & Hammer Strength. Funksjonelt treningsutstyr fra Escape Fitness og TRX slyngetrening. Treningsutstyret er levert av Fitness Brands Norway.

Det er tilrettelagt med frokostbar, barnepass og sittegrupper for at barn, ungdom og voksne møtes både før og etter trening – på tvers av aktivitet og idretter.

Her kan du lese mer om treningssenteret på Bølgen https://bolgenbad.no/trening/

Drømmer om «Aktivitetsbyen Drøbak»