Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Europas største Hammer Strength rigg i Bergen

Utvidet og oppgradert Fantoft, trening for studenter i Bergen Studentene i Bergen har med sin siste utbygging og oppgradering på Fantoft ett unikt og allsidig treningsanlegg, proppet med solid treningsutstyr fra Life Fitness og Hammer Strength. Europas største Hammer Strength...
Utbygging og oppgradering på Fantoft
Utvidet og oppgradert Fantoft, trening for studenter i Bergen

Studentene i Bergen har med sin siste utbygging og oppgradering på Fantoft ett unikt og allsidig treningsanlegg, proppet med solid treningsutstyr fra Life Fitness og Hammer Strength.

Europas største Hammer Strength rigg satt sammen til dobbelt bridge! Her kan aktive studenter boltre seg på 120 kvadratmeter med 8 Hammer Strength løftestasjoner, olympiske løft, styrketrening og funksjonell trening. De kan også glede seg over en splitter ny sykkelsal med ICG (Indoor Cycling Group) med ICG Connect gir spinningtimene. Fargekoder med Coach By Color gjør spinningtimene morsomme og lett for alle målgrupper å forstå.

Pålitelige og solide tredemøller fra Life Fitness med det patenterte FlexDeck, gir mindre belastning sammenlignet med å løpe på asfalt. Det siste i teknologi i konsollet/skjermen gjør at du kan velge underholdning som Netflix, virtuelle løyper, eget Performance Run program og mange andre forhåndsprogrammerte som gir deg variasjon og nye treningsopplevelser på tredemøllen.

I resepsjonen blir du møtt i ett fantastisk resepsjonsområde med cafe og lounge område, samt garderobeskap etter at du har blitt møtt velkommen. Alt skreddersydd etter kundens ønske – design italienske Fit Interiors.

Trening er viktig for både fysisk og mental helse. Sammen Trening har syv treningssentre i Bergen, alle med stor variasjon i treningstilbudet.

Fitness Brands takker for tilliten til studentsamskipnaden på Vestlandet og aktive studenter –  God Trening!

Student i Bergen – her kan du trene: https://www.sammen.no/no/bergen/trening/fantofthallen-1

Klar ferdig gå – resepsjon
cafe og lounge område fra Fit Interiors - trivsel for studentene
Self service – cafe område
Kundetilpasset resepsjon
Resepsjonsdisk med lys