Choose country

Nyheter

Få en inblick i vad vi arbetar med och ta del av det senaste!

<Tillbaka till nyheter

Äntligen en skivstång med inbyggda lås!

Starten för Gungnir of Norway inleddes för 2,5 år sedan när de fyra grundarna började diskutera stänger och klovlås. Den stora frågan som stöttes och blöttes? Varför hade ingen redan gjort en enklare och smartare lösning! The Allrounder, olympisk skivstång,...

Starten för Gungnir of Norway inleddes för 2,5 år sedan när de fyra grundarna började diskutera stänger och klovlås. Den stora frågan som stöttes och blöttes? Varför hade ingen redan gjort en enklare och smartare lösning!

The Allrounder, olympisk skivstång, 20 kg

🔸 En stång tillverkad av högkvalitativt material.
🔸 Dropptestad för bevisad hållbarhet och performance.
🔸 Nu kan du ändra viktskivor under träningen både snabbare och enklare!

Lift, slide, lock!

« The craftsmanship and innovation within this barbell are out of this world! It’s also durable, smooth, easy to operate, versatile, and simply a beautiful bar. The Allrounder is about as impressive as it gets.»
– Jake, Garage Gym Experiment

Kontakta oss för frågor och köp.

Telefon: 021-301100

Mejl: [email protected]

#GungnirofNorway