Choose country

Selskapene som slår seg sammen etablerte seg i bransjen allerede på begynnelsen av 80-tallet og er derfor pionerer som leverandører av treningsutstyr. Sammenslåingen innebærer at to solide og rutinerte selskaper og servicefokuserte selskaper blir enda sterkere. Fitness Brands tilbyr kundene unike konsept og helhetsløsninger, med fokus på verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til bransjen.

Trond Karlsen:

”Vi er veldig fornøyd med å slå oss sammen og forene ressurser og kompetanse. For kundene våre betyr fusjonen at vi blir mer konkurransedyktige, ha raskere responstid og tilby innovative løsninger til våre kunder i et stadig mer krevende og konkurranseutsatt marked”, sier Trond Karlsen.

Per Andersson:

“Fitness Brands skal være den trygge og komplette helhetsleverandøren som skaper nye muligheter for kundene våre, uan

sett om det gjelder treningsutstyr, gulv eller interiør. Et flertall spennende merkevarer innenfor ulike segment er på vei inn. Gjennom vår erfaring vet vi att inspirerende og motiverende miljøer kan være avgjørende for å bidra til helse og livskvalitet. Gymline og Motionskompaniet har også tradisjon for å jobbe for høy servicegrad. Gjennom sammenslåingen styrker og bredder vi kompentansen ytterligere. Vårt mål er å bli det ledende selskapet i Norden og har ambisjoner om å fordoble omsetningen på tre år.”

Om Fitness Brands

Fitness Brands er en av Nordens ledende leverandører av treningsutstyr innen fitness, trening og helse. Selskapet omsetter for 200 MSEK, og har 60 ansatte. Selskapet har sentrallager i Gøteborg. Kontor i Västerås, Sverige og Sarpsborg, Norge. Fitness Brands er eksklusiv distributør av verdensledende merkevarene Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group – ICG, Escape Fitness, TRX,  Mondo, Fit Interiors.

0
Omsetning
0
Ansatte
0
Kontorer
0
Lager