Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fitness Brands Nordic og Sportsmaster slår seg sammen for å bli Norden ledende leverandør av treningsutstyr med bransjens beste service.

Sterkest i Norden

Fitness Brands Nordic og Sportsmaster slår seg sammen for å bli Norden ledende leverandør av treningsutstyr med bransjens beste service. Interessen for helse og aktiv livsstil øker – etterspørselen etter spennende innovative løsninger sammen med høy kvalitet på treningsutstyr øker...

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Scandic er Norden ledende hotellkjede med et nettverk av 230 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 44 000 hotellrom i 7 land.

Scandic Hotell

Scandic er Norden ledende hotellkjede med et nettverk av 230 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 44 000 hotellrom i 7 land. Treningsrommene er alltid minst 20 m² med treningsapparater fra Life Fitness - styrketreningsapparat, treningssykkel, vekter,...

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Malkars er en familieeid velvære kjede med 7 treningssentre Sverige.

Malkars

Malkars er en familieeid velvære kjede med 7 treningssentre Sverige. Det nyeste anlegget åpnet i mai 2016. Malkars tilbyr trening og velvære for alle i et smakfullt miljø med fokus på tilgjengelighet og kvalitet.