Choose country

Certified Pre-Owned

FABRIKSRENOVERAD TRÄNINGSREDSKAP

Certified Pre-Owned (CPO) är renoverad utrustning med samma kvalitet som träningsindustrin förväntar sig av Life Fitness. Resultatet är renoverad utrustning som både känns och fungerar som nya.

OMFATTANDE INSPEKTION


Utrustningen demonteras och genomgår omfattande 20+multipoint inspektion av certifierade tekniker. Nedmontering och rengöring av stålram som putsas och rengörs från smuts.

Motor och delar repareras och kontrolleras samt blir rengjorda och oljade. Slitna delar byts ut till Life Fitness originaldelar. Stålramen pulverlackeras för ökad hållbarhet och gör att det ser ut som nytt.

Modifiering och test; efter omfattande rengöring och byte av delar så byggs enheten upp igen. Grundliga tester garanterar att den är redo för en ny ägare.

GARANTI

Alla Life Fitness CPO-enheter, som tillhandahålls av Fitness Brands kommer med ett års garanti på elektriska och mekaniska delar.

tips-and-tricks

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Många år i träningsbranschen har givit oss en gedigen erfarenhet och kunskap av projektering och leveranser av träningsutrustning. Har du frågor omkring planering av lokalen, träningsredskap och smarta lösningar? Fitness Brands hjälper dig gärna med professionell rådgivning och vägledning. Välkommen att kontakta oss redan idag!