Reglement for personvern

Effektiv dato: 25. mai 2018

Fitness Brands Norway («oss», «vi» eller «vårt») driver nettstedet https://www.fitnessbrands.com («Tjenesten»).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og formidling av personlige opplysninger når du bruker vår tjeneste.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke denne Tjenesten, godtar du innsamlingen og bruken av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i disse retningslinjene for personvern, har vilkår som brukes i disse retningslinjene for personvern den samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://www.fitnessbrands.com


DEFINISJONER

PERSONLIG INFORMASJON

Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

BRUK AV DATA

Denne dataen er samlet inn automatisk, enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av en sidevisning).

COOKIES

Cookies er datamaterialer lagret på en brukers enhet.

DATA CONTROLLER

Data Controller betyr en person som (enten alene eller i fellesskap) bestemmer hvilke formål og hvilken måte personlig data skal behandles.

Formålet med dette regelverket er at vi bruker dine data i rett stand.

DATA PROCESSOR (ELLER TJENESTELEVERANDØRER)

Dataprosessor (eller Tjenesteyter) betyr at enhver person (annet enn en ansatt hos datakontrolleren) som behandler dataene på vegne av datakontrolleren. Vi kan bruke 

tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt. Data Subject er en levende person som er gjenstand for personlige data.

BRUKER

Brukeren er den enkelte som bruker vår tjeneste. Brukeren tilsvarer datafeltet, som er gjenstand for personopplysninger.

INFORMASJONSOPPLYSNING OG BRUK

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

TYPER DATA SOM ER SAMLET INN

Personlig informasjon

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg («Personlige data»). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som er oppgitt i en e-post vi sender.

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt («Brukdata»). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Plasseringsdata.

Vi kan bruke og lagre informasjon om din plassering hvis du gir oss tillatelse til å gjøre det («Location Data»). Vi bruker disse dataene til å gi funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere stedstjenester når du bruker vår tjeneste når som helst, gjennom enhetens innstillinger.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker «cookies» og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste.

«Cookies» er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym, unik identifikator. «Cookies» sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporingsteknologier som også brukes, er «beacons, tags og skript» for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle «cookies» eller angi når en «Cookie» sendes. Men hvis du ikke godtar «Cookies», kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på Cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Security Cookies. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

BRUK AV DATA

Fitness Brands Norway bruker innsamlede data til ulike formål:

  • For å levere og vedlikeholde vår Service
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • For å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • For å oppdage, forhindre og behandle tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, og som ligner de du allerede har kjøpt eller spurt etter, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

OPPBEVARING AV DATA

Fitness Brands Norway beholder bare dine personlige data så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i disse retningslinjene for personvern. Vi beholder og bruker dine personopplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Fitness Brands Norway vil også beholde bruksdata for intern analyse. Bruksdata holdes generelt for en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til vår Service, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre tidsperioder.

OVERFØRSEL AV DATA

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets-jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Skandinavia og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personlige data, til Norge og behandler det der.

Ditt samtykke til disse personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Fitness Brands Norway vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted i en organisasjon eller i et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

FORMIDLING AV DATA

UTLEVERING AV DATA FOR LOVGIVNING

Under visse omstendigheter kan Fitness Brands Norway bli pålagt å utlevere dine personopplysninger dersom det er påkrevd å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (for eksempel en domstol eller et myndighetsorgan).

LOVLIGE KRAV

Fitness Brands Norway kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig:

  • For å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Fitness Brands Norway
  • For å forhindre eller undersøke mulige feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

SIKKERHET AV DATA

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

DINE RETTIGHETER

Fitness Brands Norway har til hensikt å tillate deg å rette, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Når det er mulig, kan du oppdatere dine personlige data direkte i delen Kontoinnstillinger. Hvis du ikke kan endre dine personlige data, vennligst kontakt oss for å foreta de nødvendige endringene.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personlige data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du rett til:

  • Å få tilgang til og motta en kopi av personopplysningene vi har om deg
  • å rette opp eventuelle personopplysninger om deg som er unøyaktig
  • å be om sletting av personopplysninger som holdes om deg. Du har rett til dataoverførbarhet for den informasjonen du oppgir til Fitness Brands Norway. Du kan be om å få en kopi av dine Personopplysninger i et vanlig elektronisk format slik at du kan administrere og flytte den.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

TJENESTETILBYDERE

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår service («Service Providers»), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

ANALYSER

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google Analytics
    Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. Du kan unngå at aktiviteten din i tjenesten er tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Tilkoblingen forhindrer Google Analytics og JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

GODKJENNELSESOPPLYSNINGER

Fitness Brands Nordic bruker tjenester til å annonsere på tredjeparts-websteder til deg etter at du har besøkt vår Service. Vi og våre tredjepartsleverandører benytter «Cookies» for å informere, optimalisere og vise annonser basert på tidligere besøk

  • Google AdWords
    Google AdWords-tjeneste leveres av Google Inc.. Du kan melde deg av Google Analytics for visningsannonsering og tilpasse Google Displaynettverk-annonsene ved å gå til siden for Google-annonserinnstillinger: http://www.google.com/settings/ annonser

Google anbefaler også at du installerer Google Analytics-Opt-out-Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – for nettleseren din. Google Analytics tilkobling av nettleser-tillegg gir besøkende muligheten til å forhindre at deres data samles inn og brukes av Google Analytics.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

BETALING

Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester i «Tjenesten». I så fall bruker vi tredjepartstjenester for betalingsbehandling (for eksempel betalingsprosessorer).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortopplysningene dine. Denne informasjonen leveres direkte til våre betalingspartnere fra tredjepart hvis bruk av din personlige informasjon er underlagt personvernreglene. Disse betalingsprosessorene overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Betalingsprosessorene vi jobber med er:

LINKER TIL ANDRE WEBSIDER

Vår Service kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er brukt av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, vil du bli sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss ikke ansvar for innhold, personvernregler eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

BARNS PERNSONVERN

Vår tjeneste lagrer ikke noe som tilhører noen under 13 år («barn»).

Vi samler ikke personlig identifiserbar informasjon fra alle under 13 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss.

ENDRINGER AV DETTE PERSONVERNREGLEMENTET         

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdaterer «effektiv dato» øverst på dette personvernreglementet.

Vi anbefaler at du gjennomgår personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i disse personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

 

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål rundt personvernreglene, vennligst kontakt oss:

FITNESS BRANDS NORWAY
Telefon: 69 34 36 20
[email protected]