Integrity Crosstrainer från Life Fitness är vad du kan hitta i vårt lager av begagnad utrustning

Lägre pris!

Den ekonomiska aspekten! Att köpa begagnat är smart och ett sätt att spara mycket pengar. Att köpa ny gymutrustning från premiumleverantörer som Life Fitness, Hammer Strength, ICG Indoor Cycling och Escape Fitness är såklart en mycket större investering. Här finns pengar att spara vid en begränsad budget.

Genom att välja att köpa begagnad utrustning är det möjligt att köpa hög kvalitet och samtidigt få pengarna att räcka längre.

Konditionsutrustning från lagret av begagnad utrustning hos Fitness Brands

Bra för miljön!

Att köpa begagnad utrustning är hållbarhet, på riktigt. Det kan minska mängden avfall som produceras vid tillverkning av nya produkter, vilket i sin tur leder till att påverkan på miljön minskar.

Så här går det till.
När våra kunder investerar och uppdaterar sin gymutrustning byter vi in deras gamla produkter istället för att slänga och skrota allt.

Utrustningen hämtas och levereras till vår verkstad och huvudlager i Västerås. All träningsutrustning får en genomgång och service av vår dedikerade servicemekaniker som säkerställer kvalitet och ger ett korrekt underlag för prissättning till vår lista på begagnad gymutrustning.

Begagnad träningutrustning till salu hos Fitness Brands

Först till kvarn

Främst är det Fitness Brands egna högkvalitativa varumärken som finns i begagnatlagret. Den som redan haft Life Fitness och Hammer Strength har ofta svårt att byta till något annat varumärke. Det är en stor kvalitetsskillnad i känsla på Life Fitness löpband och hållbarhet jämfört med andra i branschen.

En viktig sak att tänka på – utbudet är begränsat och det finns inga lager då det ju är begagnade produkter det gäller.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.