Löpband från Life Fitness passar perfekt på företagsgymmet.

Vi hjälper dig välja utrustning

Fitness Brands har utrustningen oavsett om det gäller styrketräning, rörlighetsträning eller konditionsträning.

Har du en vision om vart du vill ta din anläggning? Hur ser dina behov ut? Ska du öppna något helt nytt? Har du redan en del utrustning? Vi hjälper dig att skala upp eller skala ner utifrån där du är idag.

Vårt mål är att tillgodose dig och dina medlemmars behov och samtidigt göra dig konkurrenskraftig.

Axiomserien är en av Life Fitness styrkeserier

Skonsam träning

När det gäller rehabiliteringsträning och sjukgymnastik bör man välja träningsutrustning som är skonsam för kropp och leder. Life Fitness har alltid fokus på ergonomi och biomekanik. Här finns en mångfald av träningsprodukter som möter behoven och processerna för rehabilitering tills dess att patienterna är tillbaka starka och friska.

Löpbanden från Life Fitness är driftsäkra och har det patenterade Flex Deck Shock Absorption System som dämpar stötarna och minskar belastningen på knän och leder med upp till 30%.

Life Fitness utrustning för rehab-och hälsocenter

Att leva hållbart

Hälsa! Att leva hälsosamt och hållbart med träning och kost ser olika ut från person till person. Skador kan uppstå och då är det viktigt med en kombination av förebyggande träning, rehabilitering, förbättring av livskvalitet och en ökning av den totala prestationen.

Life Fitness har ett stort utbud av träningsutrustning och tillbehör för att möta behoven vid rehabilitering.

Förutom träningsutrustning så har Life Fitness även digitala träningslösningar för hemmaträning.

#DigitalCoach #LifeFitnessOnDemand

Våra branscher

Hotell & Spa

Rehab & Hälsocenter

Företag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.