Fitness Brands söker en resande servicetekniker till serviceteamet

Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning, det gäller allt från inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme. Som exklusiv distributör av världsledande varumärken som Life Fitness, Hammer Strength, ICG, Escape Fitness, Fit Interiors, Gungnir of Norway samt Mondo Flooring är Fitness Brands en trygg partner på väg att bli Nordens starkaste i sin bransch. Vill du vara med på resan?

Du kommer att ingå i ett engagerat serviceteam med gedigen erfarenhet som dagligen underhåller, felsöker och reparerar våra produkter hos kunder. Som servicetekniker har du en viktig roll att underhålla, reparera och säkerställa våra kunders träningsutrustning. Tjänsten kommer utgå från ett arbetsområde som sträcker sig norr om Göteborg till Linköping, Norrköping, Jönköping, Lidköping och Västervik. Vi ser att du bor i det geografiska område tjänsten primärt omfattar. I tjänsten ingår servicebil med ett reservdelslagret som du ansvarar för.

Dina arbetsuppgifter

 • Förebyggande underhåll, reparation och felsökning av befintlig utrustning hos våra kunder
 • Planering och utförande av service i samarbete med servicechef och kund
 • Orderläggning och beställning av reservdelar
 • Tjänsten kan omfatta att vid behov tjänstgöra inom Fitness Brands leveransteam där tunga lyft kan förekomma.

Din profil

 • Du är lättlärd samt har god mekanisk och teknisk känsla
 • Du är social och serviceminded i mötet med våra kunder
 • Du sätter en stolthet i att leverera ett högkvalitativt arbete
 • I tjänsten ingår administrativa uppgifter
 • Du vill utveckla serviceverksamheten och aktivt bidra med idéer och lösningar på såväl tekniska som administrativa uppgifter
 • Du har B-körkort

Fitness brands erbjuder

 • Tjänst i ett etablerat och expanderande bolag
 • Arbete i en spännande och expansiv bransch
 • Ett varierande och stimulerande arbete med erfarna kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med.

Om Fitness Brands

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder Fitness Brands sina kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhet specifika behov och förutsättningar. Koncernen har idag 30 medarbetare och omsätter 130 miljoner SEK. Kontor och lager finns i Västerås men servicenätverket sträcker sig över hela Sverige.

Fitness Brands har flera olika affärsområden vars verksamheter är organiserade i olika bolag, B2B-marknaden i Fitness Brands Sweden AB och B2C-marknaden i Fitness Brands B2C AB, bolagen ingår i koncernen Fitness Brands Nordic AB.

Placering & start

Tillsättning enligt överenskommelse. Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare. Heltid.

Kontakt & ansökan

Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Sebastian Marklund Dell’Amico på telefon: 0739-40 11 08 eller via mejl: sebastian.marklund@fitnessbrands.com

Vi ser fram emot din ansökan.

 

 

Resande servicetekniker

Du kommer att ingå i ett engagerat serviceteam med gedigen erfarenhet som dagligen underhåller, felsöker och reparerar våra produkter hos kunder. Som servicetekniker har du en viktig roll att underhålla, reparera och säkerställa våra kunders träningsutrustning.

 

Tjänsten kommer utgå från ett arbetsområde som sträcker sig norr om Göteborg till Linköping, Norrköping,
Jönköping, Lidköping och Västervik.

Fitness Brands serviceteam reser över hela Sverige.

Vill du arbeta hos oss? Du kan alltid skicka in en spontanansökan.

Mejla din ansökan

Konditionsutrustning från Life Fitness

Om Fitness Brands

Fitness Brands Sweden AB ingår i koncernen Fitness Brands Nordic AB som består av Fitness Brands Sweden AB, Nordic Sportsmaster AB och Fitness Brands B2C AB. Fitness Brands Nordic AB, en av Nordens ledande leverantörer av kvalitetsprodukter inom fitness, träning och hälsa. Företaget omsätter idag 250 MSEK och har 30 anställda. Företagen har kontor i Västerås, Sverige men vårt servicenätverk sträcker sig över hela Sverige.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.