Hemmagym i sovrummet, löpband och tillbehör från Life Fitness.

Bygg ditt hemmagym – träna hemma!

Med ett eget hemmagym är det lätt att hålla i träningsrutinerna. Träningsutrustningen finns nära till hands och är tillgänglig när du vill och kan träna. Men, hur ska man börja?

Ett gym i garaget! En dröm för många. Här med hantlar och rack för riktigt tung träning från Hammer Strength.

Frågor att besvara

1 Vilka ytor har du?
2 Vilken utrustning vill du ha?

Bor du inte så stort kan det bli en yta i sovrum eller vardagsrum. Annars är det populärt att bygga hemmagymmet i källaren eller garaget. Där går det att göra riktigt läckra lösningar.

Ofta vill man ha någon typ av konditionsutrutning som löpband, rodd eller crosstrainer. Finns det plats är en multimaskin med kabeldrag ett riktigt bra alternativ annars – satsa på träningsredskap som enkelt kan stuvas undan, som kettlebells, hantlar och yogamatta.

Kettlebells för hemmaträning

Vi hjälper dig!

Vill du få hjälp med individuell planering av ditt hemmagym?

Fitness Brands har funnits i branschen sedan 80-talet och vi kan träning och planering av utrymmen för bästa nyttjande av både lokal och smartaste val av utrustning.

Du väljer nivån! Vi har träningsutrustning från enklare kvalitet upp till proffsutrustning.

Shoppa gymutrustning till ditt hemmagym!

Vill du själv plocka ihop dina träningsredskap i vår shop?

Välj bland vårt stora sortiment av gymutrustning för hemmabruk där vi säljer både styrketräningsutrustning och konditionsutrustning. Vi har bland annat hantlar, kettlebells, skivstänger, halfracks, löpband, crosstrainers och mycket annat.

 

Våra branscher

Hotell & Spa

Rehab & Hälsocenter

Företag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.