Kvinna på crosstrainer

Ökad träningsupplevelse!

ON DEMAND WORKOUTS

Nu finns fler än 400 instruktörsledda träningspass tillgängliga på löpband, crosstrainers, cyklar, PowerMills och Arc Trainers. Träningspassen varierar i svårighetsgrad och leds av utvalda instruktörer från några av New Yorks och Chicagos trendigaste boutique studios.

Life Fitness On Demand finns på engelska, spanska, tyska, franska, japanska och ryska.

Man på löpband med telefon

Interaktiva banor

Fler än 100 olika löp- och cykelturer går genom fantastiska landskap runt om i världen. Lutning och motstånd på löpbandet anpassar sig efter terrängen och gör så medlemmarna glömmer bort tiden och kan träna med högre intensitet.

Ge dina medlemmar en upplevelse som gör att de kommer tillbaka!

Life Fitness™ On Demand+ är framtagen och designad för att erbjuda engagerande innehåll till konditionsutrustningen som gör att medlemmarna kommer tillbaka.

Den kostnadsfria uppgraderingen av mjukvara ger både nya och befintliga Discover SE3 HD-kunder tillgång till över 500 stycken on-demand upplevelser.

 

Ladda ner vår guide till Life Fitness™ On Demand+ 

En man och en kvinna tränar på crosstrainer

Fem korta fakta om Life Fitness on Demand (LFOD)

  1. Passen är på engelska och designade för att hjälpa träningsanläggningar att attrahera nya medlemmar och behålla sina gamla
  2. LFOD finns tillgänglig för all konditionsutrustning; löpband, crosstrainer, cykel, trappmaskin och Arc Trainer
  3. LFOD är tillgänglig på den utrustning du redan har, om du har en SE3 HD-skärm.
  4. När du investerar i premiumutrustning från Life Fitness får dina medlemmar tillgång till upp till 200 Life Fitness On Demand-klasser utan att behöva logga in på något sätt.
  5. För att kunna erbjuda LFOD behövs en stark och pålitlig internetuppkoppling

Högkvalitativa, motiverande On Demand-klasser exklusivt för alla konditionsprodukter från Life Fitness med Discover SE3 HD-skärm.

Nya träningspass fylls regelbundet på för att ge motiverande och inspirerande upplevelser. Träningspassen varierar i längd, typ av pass, svårighetsgrad, musik och instruktörstil.

Kontakta oss på Fitness Brands så får du veta mer!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.