Spela video
Life Fitness On Demand - träna med instruktör när du vill på konditionsutrutning från Life Fitness och skärmen SE3HD.

Motiverande träning!

Ett helt nytt bibliotek av konditionsträningspass on-demand. Det betyder att träningsanläggningar kan erbjuda sina medlemmar instruktörsledda pass med inspirerande konditionsträning precis när det passar medlemmarna.

 

Digital tjänst för hela konditions­serien

Det har aldrig varit så roligt att springa på löpband eller träna på konditionsutrustning som nu!

Attrahera nya medlemmar och behåll dina gamla genom att erbjuda Life Fitness On Demand, en välproducerad digital tjänst som finns tillgänglig på Life Fitness skärm SE3HD.

Spela video
LFOD-träna On Demand... på löpband med

Större träningsutbud

Med Life Fitness On Demand får gym och träningsanläggningar ett utökat utbud genom att erbjuda konditionsträning med en instruktör när medlemmarna själva vill och kan.

De karismatiska och personliga instruktörerna är noga utvalda och kommer från några av New Yorks och Chicagos hetaste boutique-studios

Fem korta fakta om Life Fitness on Demand (LFOD)

  1. Passen är på engelska och designade för att hjälpa träningsanläggningar att attrahera nya medlemmar och behålla sina gamla
  2. LFOD finns tillgänglig för all konditionsutrustning; löpband, crosstrainer, cykel, trappmaskin och Arc Trainer
  3. LFOD är tillgänglig på den utrustning du redan har, om du har en SE3 HD-skärm.
  4. När du investerar i premiumutrustning från Life Fitness får dina medlemmar tillgång till upp till 200 Life Fitness On Demand-klasser utan att behöva logga in på något sätt.
  5. För att kunna erbjuda LFOD behövs en stark och pålitlig internetuppkoppling

Högkvalitativa, motiverande On Demand-klasser exklusivt för alla konditionsprodukter från Life Fitness med Discover SE3 HD-skärm.

Nya träningspass fylls regelbundet på för att ge motiverande och inspirerande upplevelser. Träningspassen varierar i längd, typ av pass, svårighetsgrad, musik och instruktörstil.

Kontakta oss på Fitness Brands så får du veta mer!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.