Choose country

ICG® CONNECT
TÄVLA MOT DIG SJÄLV ELLER DINA TRÄNINGSKOMPISAR

Vi introducerar ICG® Connect, en helt ny digital plattform framtagen för att leverera visuella bilder, grafik, upplevelser och “gaming” känsla i cykelsalen. ICG® Connect skapar gruppdynamik, sammanhållning och tävlingslust på klasserna. Ge kunderna den unika träningsupplevelsen och resultatuppföljningen de förtjänar, antingen det är som grupp/lag eller på individuell nivå.

ICG® CONNECT – TILLSAMMANS SKAPAR VI UPPLEVELSER

IC8 – SÄTTER EN NY STANDARD FÖR INOMHUSCYKLING

Inspirerad av de naturliga rörelsebanorna från landsvägscykling, triathlon och resultatfokuserad prestationsträning. IC8 är en inomhuscykel anpassad till träningscenter och cyklister. Med större precision för mätning av kraft och watt jämfört med andra inomhuscyklar leverar IC8 väldigt goda resultat.

IC7 – PRISBELÖNT POWERCYKEL SOM GER MER TILL TRÄNINGEN

Den prisbelönta Life Fitness ICG® inomhuscykel IC7, nu mer avancerad än någonsin. ICG® powercyklar gör inomhuscykling till en ny upplevelse. Träning med CoachCoach By Color® intensitetsguide, WattRate® Power Meter och möjligheten till att koppla upp sig mot extern utrustning ger effektiv och motiverande träningsklasser i cykelsalen och för cyklister i cardioavdelininge. IC7 har större precision for mätning av kraft och watt än andra inomhuscyklar.

ICG® CONNECT

TILLSAMMANS SKAPAR VI
CYKELUPPLEVELSER

MY RIDE

VIRTUELL VERKLIGHET
GÖR ALLT MÖJLIGT

ICG® APP

EN PERSONLIG TRÄNARE
FÖR DINA MEDLEMMAR

google_play

STUDIO DESIGN – LÅT OSS HJÄLPA DIG

KONTAKTA OSS FÖR PRISER PÅ ICG®