Indoor Cycling Group, ICG, grundades 1995 och förvärvades 2016 av Life Fitness. I mer än två decennier har företaget varit ledande inom inomhuscykling och motiverat, inspirerat och följt communityn världen över.

Spela video
ICG, Indoor Cycling Group - gruppträning i cykelsalen med ICG Connect

Prisbelönt design och teknologi

ICG har ett brett utbud av cyklar med digitala träningsupplevelser som Coach by Color, WattRate® Power Meter och uppkopplingsmöjligheter för både användare och träningsanläggningar.

ICG och Coach By Color visualiserar, genom färgzoner, vilken kraft och styrka som används under cykelträningen.

Coach by Color

Coach By Color visualiserar genom fem olika färgzoner vilken kraft (watt) som används under träningen.

Genom att kommunicera intensitet i färger tillsammans med siffror och procent skapar det en tydlig och enkel coaching för den tränande att följa – utan att fastna i något som många kan uppfatta som krångliga termer och procentenheter

Färg är ett universellt språk. Rött betyder varmt och blått betyder kallt i nästan alla kulturer. Vitt, blått och grönt signalerar lugn, medan orange och rött står för stark och kraftfull energi.

Coach By Color® – enkel och intuitiv användarupplevelse tillsammans med en inspirerande och motiverande träningsupplevelse.

Spela video
ICG, Indoor Cycling Group en av världens ledande inom Indoor Cycling i mer än 26 år

Ladda ner vår
produktkatalog från
ICG

Katalog från ICG, Indoor Cycling Group

Köp dina ICG produkter hos oss idag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.