Indoor Cycling Group, ICG, grundades 1995 och förvärvades 2016 av Life Fitness. I mer än två decennier har företaget varit ledande inom inomhuscykling och motiverat, inspirerat och följt communityn världen över.

Spela video
ICG, Indoor Cycling Group - gruppträning i cykelsalen med ICG Connect

Prisbelönt design och teknologi

ICG har ett brett utbud av cyklar med digitala träningsupplevelser som Coach by Color och ICG Connect. Uppkopplingsmöjligheter via tredjepartsapplikationer för både användare och träningsanläggningar.

ICG och Coach By Color visualiserar, genom färgzoner, vilken kraft och styrka som används under cykelträningen.

Coach by Color

Coach By Color visualiserar genom fem olika färgzoner vilken kraft (watt) som används under träningen.

Genom att kommunicera intensitet i färger tillsammans med siffror och procent skapar det en tydlig och enkel coaching för den tränande att följa – utan att fastna i något som många kan uppfatta som krångliga termer och procentenheter

Färg är ett universellt språk. Rött betyder varmt och blått betyder kallt i nästan alla kulturer. Vitt, blått och grönt signalerar lugn, medan orange och rött står för stark och kraftfull energi.

Coach By Color® – enkel och intuitiv användarupplevelse tillsammans med en inspirerande och motiverande träningsupplevelse.

ICG@ Connect system för en interaktiv cykelupplevelse

ICG Connect®

ICG® Connect, en digital plattform framtagen för att skapa häftiga träningsupplevelser genom att leverera visuella bilder, grafik, upplevelser och gaming-känsla i cykelsalen.

Tillsammans med ICG® Connect skapas gruppdynamik, sammanhållning och tävlingslust. Ge kunderna unika träningsupplevelser och snyggt presenterade träningsresultat – oavsett om det är som grupp, lag eller på individuell nivå.

ICG@ Connect system för en interaktiv cykelupplevelse

ICG Connect® System:

 • ICG® Connect Ride
  Utvecklat för träningsanläggningar och instruktörer som vill erbjuda varierade och inspirerande cykelklasser och träningspass för alla cykelentusiaster. Instruktören kan välja olika “modes” för att på så sätt göra cykelklassen inspirerande. Välj mellan Group Mode, Personal Mode, Scenic Mode, Pro Mode, Personal Race och Team Race.
 • ICG® Tour Coach
  Interaktiva filmer som kan plockas ihop för att skapa roliga och inspirerande cykelpass. Välj bland många olika landskapsmiljöer. ICG har tagit fram en banbrytande simulerings, interaktions- och undervisningsmetod.
 • ICG® World Tour
  Förprogrammerade träningspass i härliga miljöer för engagerande och interaktiva upplevelser.
IC7 från ICG, en inomhuscykel som slår det mesta

Nya uppdaterade IC7®

Sedan lanseringen av IC7 Indoor Cycle har ICG lyckats med att både få inomhuscyklar att se estetiskt tilltalande ut även revolutionerat inomhuscyklingen med sitt unika Coach By Color® System och WattRate® Direct Power Meter.

 • Pedalling Efficiency Technology
 • Sprint Pro Handlebar
 • Premium Product Design

Säg hej till den nya uppdaterade IC7.

Spela video
ICG, Indoor Cycling Group en av världens ledande inom Indoor Cycling i mer än 26 år

Ladda ner vår
produktkatalog från
ICG

Katalog från ICG, Indoor Cycling Group

Köp dina ICG produkter hos oss idag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.