Servicetekniker Jonas ser till så allt är med till servicebesöket.

Service och underhållsavtal

Vi erbjuder service- och underhållsavtal för att säkerställa optimal tillförlitlighet och ökad livslängd på utrustningen.
All service utförs av våra servicetekniker som samtliga är utbildade och certifierade på Life Fitness interna serviceutbildning Life Fitness Technical Training.

Förutom förebyggande service så rycker vi självklart ut vid felanmälningar som anmäls via vår hemsida eller via mejl. Enkelt och med snabb återkoppling, precis som det ska vara.

Rikard på reservdelslagret

Reservdelslager i Västerås

Vi har över 2000 olika unika artiklar och totalt över 20 000 reservdelar i vårt lager som är placerat i Västerås. Snabba leveranser av reservdelar gör oss till en uppskattad partner när något behöver bytas.

Vi använder enbart originaldelar från Life Fitness och det vi inte har i vårt standardlager beställs hem från Life Fitness, USA, dessa tar i snitt 7 dagar att få hem.

Jag vill anmäla ett serviceärende

Klicka på pilen så kommer du till vår ärendesida.

Hos oss kan du teckna tre olika serviceavtal beroende på vilken nivå du vill ha.

• Guld
• Silver
• Brons

Vårt mål är att hålla den högsta servicenivån. Att hela tiden göra det lilla extra och möta dina behov som kund. Det fina är att vi är rikstäckande.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.