Hammer Strenght Box, en komplett träningsyta för Small Group Training, pt-studios och enskild träning.

En träningsupplevelse utöver det vanliga

Oavsett om Hammer Strength Box implementeras som en ”in-club-lösning” eller som en fristående studio, är boxen perfekt för Small Group Training, PT-studios och även för individuella pass.

 

Hammer Strength Box, olika färger, olika material.

Motiverande och inspirerande

Konceptet Hammer Strength Box gör att du skapar en motiverande och inspirerande träningsmiljö som är anpassad för träning i små grupper.

Hammer Strength Box kommer med färdiga programmeringar

Programmering och träning

Hammer Strength expertteam har tagit fram målinriktad och effektiv programmering som gör att instruktörerna kan fokusera på form och coachningsteknik. Detta upplägg säkerställer att medlemmarna får maximal effekt av sitt träningspass.

Instruktörerna genomgår också en intern utbildning levererad av Life Fitness Academy, LFA.

Hammer Strength Box, en multifunktionell träningszon

De noggrant sammansatta modulerna består av både styrke- och konditionsutrustning kombinerat med en mängd tillbehör som gör ytan till en multifunktionell träningszon – snabbt och enkelt.

EQUIPMENT. PROGRAMMING. TRAINING. ATMOSPHERE.

Hammer strength Box, uppbyggd av olika moduler

Oändliga möjligheter

Varenda centimeter av golvytan kan utnyttjas maximalt. Här finns HIIT, sprint och skivsstångsyta. Välj bland olika Hammer Strength Box-varianter för att matcha ditt gyms look & feel.

Med en modul kan du erbjuda många olika träningsvarianter på en yta, exempelvis individuell träning, small group training, funktionell träning, HIIT-träning och det populära crossfit-formatet.

Dina medlemmar kommer att få en utmanande, mångsidig och personlig träningsupplevelse.

Marknadsföringsmaterial till kunder finns för Hammer Sterngth Box

Marknadsföring och material

För att marknadsföra lanseringen av Hammer Strength Box förser vi dig med marknadsföringsmaterial, bilder, videos och content till sociala media. Material som hjälper dig att interagera med dina medlemmar.

Broschyr –
Hammer Strength Box

Läs mer och låt dig inspireras av gruppträningskonceptet som ger en komplett träningslösning för Small group Training

Hammer Strength Box, ett koncept för träning.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.