Life Fitness

Life Fitness produktportfölj har genom åren utvecklats till den bredaste inom träningsindustrin. Ända sedan starten och lanseringen av motionscykeln Lifecycle 1968 har fokuset varit detsamma. Inspiring Healthier Lives!

År 1986 blev vi som första svenska företag Life Fitness Distributor Partner och exklusiv återförsäljare av Life Fitness i Sverige. Det är vi än idag.

Premiumkvalitet. Biomekaniska rörelsebanor. Designfokus.

Belt Squat från Hammer Strength tränar säte och lår på ett skonsamt och effektivt.

Hammer Strength

Hammer Strength är synonymt med robust styrketräningsutrustning av högsta kvalitet. Hammer Strength var först med att utveckla och lansera träningsutrustning med fokus på rörelsemönster, säkerhet och ergonomi. Då, för 30 år sedan, lanserades den första funktionella muskelträningen för olika rörelsebanor vilket revolutionerade hela träningsvärlden.

Kraftfull. Robust. Pålitlig. High performance.

ICG, Indoor Cycling Group har ett brett utbud av cyklar med digitala träningsupplevelser som Coach by Color och WattRate® Power Meter.

Indoor Cycling Group, ICG

ICG, Indoor Cycling Group är en del av Life Fitness produktsortiment och ledande i branschen sedan starten 1995. Här möts ergonomi, design och teknologi. Avancerad wattmätning, prisbelönt design, och fokus på komfort i skön förening.

Powerful. Colorful. Connected.

Escape Fitness har inspirerande, innovativa och funktionella träningsredskap med lekfull design.

Escape Fitness

Escape Fitness inspirerar till lekfull och tuff träning. Escape tillhandahåller allt från ketttlebells, viktskivor, plyoboxar, core bags till bulgarian bags. Med klara och glada färger samt överdimensionerad numrering blir utrustningen ett snyggt designinslag och en stor hjälp för nybörjaren.

Escape your limits.

Inredning för gym

Fit Interiors

I än mer 25 år har familjeföretaget Fit Interiors levererat kvalitetsinredning till tränings-och hälsoindustrin över hela världen. Fit Interiors producerar inredning till receptioner, skåp samt inredning till omklädningsrum i utsökt italiensk design.

Design. Elegans. Känsla.

Gungnir of Norway, enkelhet och kvalitet för bästa träningsupplevelse

Gungnir or Norway

Gungnir of Norway levererar produkter som utstrålar enkelhet och kvalitet för bästa möjliga träningsupplevelse. Med patent på den unika skivstången The Allrounder är nu klovlås ett minne blott.

Enkelhet. Kvalitet. Design.

Eleganta träningsredskap i trä och naturmaterial

Nohrd

Nohrd erbjuder en komplett uppsättning träningsutrustning med träestetik.

Elegant och sober smälter utrustningen in i olika exklusiva miljöer som ett naturligt inslag i inredningen. Särskilt lämpad för hotell och spa samt hemmagym.

Mondo Sport & Flooring leverantör av golv och golvmoduler till träningsanläggningar och idrottsarenor

Mondo

Mondo är ledande leverantör av golv och golvmoduler till träningsanläggningar och idrottsarenor såväl ute som inne. Zone-It med magnetiska väggar och golv, samt Mondo Training Turf som gör det möjligt att träna både sportspecifikt och funktionellt.

OS-leverantör. Kvalitetsgolv. 

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.