Hotel Brittannia, en av Fitness Brands samarbetspartners.

Individuella lösningar med unika uttryck

Fitness Brands har funnits med sedan 80-talet. Vi har lång erfarenhet av att skapa hotell- och spa-miljöer. Våra medarbetare har alla erfarenhet, kunskap och expertis inom planering av gym-, receptions- och loungemiljöer.

Tillsammans med dig vill vi skapa individuella lösningar med unika uttryck och träningsutrustning som garanterat gör kunderna nöjda.

Personlig service

När du väljer Fitness Brands får du ett nära och tajt samarbete med support genom hela projektet – före, under och efter installationen.

Fitness Brands bistår med:

  • design och rumsplanering för optimering av lokalen efter yta och budget
  • rådgivning och hjälp vid val av träningsutrustning
  • Färdig design, 3D-rendering och film för att visualisera projektet.

Vi erbjuder även produktutbildning för personalen.

Elite Palace Hotel och Vana Gym

Känslan

Varför vill gästerna komma till dig? Det är här som differentieringen sker. Miljön som skapas blir anläggningens DNA, känslan som gästerna bär med sig under vistelsen och efteråt. Känslan som andas ord som… exklusiv, premium, design.

Metropolis, Stockholm med sobert färgval

Life Fitness produktportfölj

Med det största produktsortimentet av alla erbjuder vi ett enormt utbud av konditionsutrustning, styrketräningsutrustning och funktionell träning. Vi hjälper dig att välja produkter för din anläggning.

Life Fitness utrustning finns i många olika färger

Oöverträffad kvalitet, styrka och hållbarhet. Genomtänkt produktdesign och biomekanik.

Spela video
En film om Life Fitness Hospitality

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.