Grantley Hall, funktionell träning

Fördelar med hotellgym

Life Fitness samarbetar med internationella hotellkedjor, boutiquehotell och lyxiga resorter för att se till att gästerna får en härlig upplevelse av välbefinnande på hela anläggningen.

Tillsammans med Life Fitness erbjuder vi:

  • förstklassig träningsutrustning
  • planering, layout och rådgivning
  • expertis inom hotell och spa

Träning har blivit väldigt viktig för många. Det är något man inte vill göra avkall på, inte ens när man är på resa. Bli ett konkurrenskraftigare hotell genom att erbjuda dina gäster fler bekvämligheter. Ett välutrustat hotellgym med genomtänkt layout och design ger hälsosamma och nöjda gäster. Det i sin tur ger avtryck på hotellet som blir mer attraktivt och stärker varumärket.

Fitness Brands tar fram designförslag och ritningar.

Inreda spa och hotell

När du väljer Fitness Brands får du ett nära och tajt samarbete med support genom hela projektet – före, under och efter installationen.

Fitness Brands bistår med:

  • design och rumsplanering för optimering av lokalen efter yta och budget
  • rådgivning och hjälp vid val av träningsutrustning
  • Färdig design, 3D-rendering och film för att visualisera projektet.

Vi erbjuder även produktutbildning för personalen.

Hotel Brittannia, en av Fitness Brands samarbetspartners.

Individuella lösningar för spa- och träningshotell

Fitness Brands har funnits med sedan 80-talet. Vi har lång erfarenhet av att skapa hotell- och spa-miljöer. Våra medarbetare har alla erfarenhet, kunskap och expertis inom planering av gym-, receptions- och loungemiljöer.

Tillsammans med dig vill vi skapa individuella lösningar med unika uttryck och träningsutrustning som garanterat gör kunderna nöjda.

This is Life Fitness!

Spela video
En film om Life Fitness Hospitality

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.