Skåp till omklädningsrum

Vi erbjuder ett brett sortiment av skåp, bänkar, soffor, puffar och annan inredning till omklädningsrum från italienska Fit Interiors som levererar högvalitativ inredning anpassad för gym, träningsanläggningar, hotell och spa samt golfklubbar och skolor.

Med inredning från Fit Interiors kan du skapa precis den känsla du är ute efter tack vare den enorma bredden på färger, material, textur och format.

Dessutom har Fit Interiors ett eget designteam som hjälper till när det gäller riktigt unika fall och specialbeställningar.

Omklädningsrum från On Air med skåp från Fit Interiors

Att välja skåp

Fit Interiors har ett stort urval av skåp vad gäller färg, form, textur och material. Det finns många olika storlekar och format på skåpluckor. Välj mellan helskåp, halvskåp eller skåp med tre, fyra eller fem luckor. Det finns även tvådelade L-skåp. Det finns fler varianter på skåp men dessa är de vanligaste.

Vanligaste parametrarna vid val av skåp:

  • Förvaringsbehov
  • Vilken yta finns att tillgå
  • Storlek på budget

Skåpen vi säljer mest av är helskåp, halvskåp och de L-formade skåpen.

En populär och snygg kombination är att mixa stora och små luckor i olika finishar. Det ger möjligheten att skapa unika kombinationer och uttryck.

Ska du bygga omklädningsrum eller uppdatera dina befintliga?

Kontakta oss så guidar vi dig. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap av att designa omklädningsrum, samt erfarenheten och kunskapen hur ett bra flöde skapas på din träningsanläggning.

Inredning för gym
Inredning för gym och omklädningsrum

Planering och design

Hos oss finns något för alla smaker vilket gör det möjligt att förverkliga dina visioner och drömmar.

Vi hjälper dig hela vägen. Från färgalternativ, ytfinish, skåpstil, belysning och speglar.

Tillsammans ritar vi och skapar en anläggning tillsammans med dig –
baserat på dina mål och visioner.

Hur har andra gjort?

Låt dig inspireras. Nu är det dags att börja skissa och skapa din vision. Börja bläddra i våra kataloger från Fit Interiors.

 

Inredning för omklädningsrum

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.