Choose country

ALLT ANNAT ÄR KOPIOR

Hammer Strenght – robust styrketräningsutrustning av högsta kvalitet. Hammer Strength unika rörelsebanor ger resultat som toppidrottare har använt sig av i mer än 25 år.

Ladda ner vår
produktkatalog från

Hammer Strength

Hammer Strength

Kontakta oss gärna för en offert.

HAMMER ATHLETIC

Heavy duty rack och riggar kan anpassas i nästan obegränsade kombinationer. Allsidig och effektiv utrustning för idrottsutövare på alla nivåer. Modulsystemet gör att du får en unik och utmanande yta för HIT- och gruppträning med stabil och tålig utrustning med attityd.

HAMMER HD ELITE

Den perfekta träningsutrustningen för dig som vill träna funktionellt. HD Elite serien anpassas efter dina behov. HD Elite Rack är ett måste för alla träningscenter och anläggningar som vill erbjuda kvalitet och funktion. HD Elite rack erbjuder bästa tänkbara styrketräning för alla oavsett nivå och kan även användas vid gruppträning då den är enkel att anpassa efter olika behov.

HAMMER SELECT

Tillverkad efter Hammer Strengths filosofi om funktionell styrketräning. Hammer Strength Select kombinerar fokus på biomekanik med en robust industriell design. I serien finns hela 22 enheter.

HAMMER BÄNKAR OCH RACK

Solida, slitstarka och byggda för att tåla maximal belastning. Dessa erbjuder en oslagbar funktionalitet vilket är signum för Hammer Strength.

HAMMER MTS

Hammer Strength träningsutrustning med dubbla viktmagasin. Här får du den välkända och effektiva isolaterala rörelsen som ursprungligen utvecklades med Hammer Strength Plate Loaded. Hammer MTS ger samma unika upplevelse men är ännu enklare att använda.

HAMMER PLATE LOADED

Built on the pure performance of plate-loaded strength equipement

Oberoende naturliga rörelsebanor var revolutionerande redan för snart trettio år sedan när Hammer Strenght grundades. Hammer Strength är fortfarande varumärket nummer 1 i världen vad gäller Plate Loaded utrustning. Välj bland mer än 40 olika Plate Loaded träningsmaskiner.

HAMMER GROUND BASE

Ground Base Plate-loaded power built from the ground up

Ground Base® bygger på stående funktionella övningar. Ground Base är designad för att användaren ska stå stadigt och balanserat för att maximera balans och explosivitet från fötterna och uppåt. I var och en av de åtta maskinerna kan du träna många muskelgrupper samtidigt. Resultatet är en helkroppsträning som är idealisk för både specifika och funktionella ändamål.