Mondo är ledande leverantör av golv och golvmoduler till träningsanläggningar och idrottsarenor såväl ute som inne.

Mondo är OS-leverantör av golv

OS-kvalitet

Företaget grundades 1948 och levererar golv av högsta kvalitet. Ett bevis på den höga kvaliteten är att Mondo levererat golv till Olympiska Spelen – i mer än tio år.

Mondo har golv för olika typer av användningsområden

Vad ska man tänka på vid val av golv?

Det finns en mängd olika golv att välja bland. Golv tillverkade på olika sätt och av olika material. Vilket golv du ska välja beror på vilken typ av träningszon det gäller, exempelvis funktionell träning, styrketräning, gruppträning, yoga… Olika aktiviteter kräver olika typ av stabilitet och fäste. Vi hjälper dig så du får rätt golv för dina behov.

Mondo Flooring uppfyller miljö- och brandkraven

Uppfyller krav på miljö och brandsäkerhet

Mattorna från Mondo uppfyller högt ställda krav tack vare strikta kontroller vad gäller råmaterial hela vägen till själva tillverkningsprocessen. Allt från produktion, installation till avfallshantering är certifierade och miljövänliga. Mattorna är luktfria vilket ger en sund och bra träningsmiljö att vistas i.

Mondo är det främsta företaget för idrotts-, gymnastiksal, olympiska golv och konstgräs som hjälper idrottare att slå världsrekord och övervinna sina gränser.

Mondo Flooring och Zone It - magnetiska plattor för mångsidig och rolig träning

Zone-It, magnetiska golv- och vägglösningar

Mondo Flooring arbetar fortsatt med att utveckla sitt produktsortiment. Zone-It, är magnetiska ytor som kan placeras på väggar eller golv.

Mondos Zone-It magneter förändrar träningsytan direkt, perfekt för funktionell träning. Med hjälp av magnetmärkena kan träningszonen förändras under dagen för olika behov. Roligt redskap för pt-träning, small group training och egenträning.

Ett enkelt sätt att skapa energi och inspiration till träningsanläggningen.

PLAY ON IT – CHANGE IT

Mondo har golv för olika typer av användningsområden. Exempelvis turf.

Training Turf

Gör den funktionella träningsytan mer inspirerande! Skapa en hållbar och snygg sprintbana där medlemmarna kan träna funktionell och sportspecifikt.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.