Plate Loaded träningsmaskiner, utformad för dig som vill erbjuda styrketräningsutrustning i spannet mellan viktmagasinmaskinernas styrda rörelser och fria vikter.

Man som tränar fokuserat

Hammer Strength, bäst i världen!

Hammer Strength är bäst i världen på Plate Loaded-utrustning och har fler än 40 enheter i serien.

Plate Loaded bygger på ISO-Lateral teknologi, utrustning som använder sig av teknik där armar och ben kan röra sig oberoende av varandra. Jämna och stabila rörelsebanor för effektiv styrketräning skapas utifrån enkla mekaniska principer.

Grunden för Hammer Strength lades med Plate Loaded-utrustningen. Robust styrketräningsutrustning av högsta kvalitet som i mer än 25 år legat i topp för alla med fokus och vilja att träna hårt och målinriktat.

Man tränar med utrustning från Hammer Strength

Robust och bekväm performanceutrustning

Hammer Strength-styrkeutrustning erbjuder olika bekvämlighetsfunktioner beroende på vilken enhet det gäller. Vikthorn som standard möjliggör förvaring av viktskivor och ger mer yta på anläggningen. Gummerade fötter skyddar ramens fot och förhindrar att maskinen glider under tuff träning.

Man tränar på Triple Extension Ground Base, Jammer Hammer Strength

Ground Base, utveckla styrka och explosivitet

Ground Base®-serien är en del av Hammer Strength Plate Loaded och bygger på stående funktionella övningar.

Ground Base är designad för att användaren ska stå stadigt och balanserat för att maximera balans och explosivitet från fötterna och uppåt. I var och en av de åtta maskinerna kan du träna många muskelgrupper samtidigt. Resultatet är en helkroppsträning som är idealisk för både specifika och funktionella ändamål.

PRODUKTER
Hammer Plate Loaded

Ground Base. Styrketräningsutrustning från Hammer Strength

”I looked at starting Hammer Strength as something that I believed in. I was just trying to make machines better. ”

Gary Jones, grundare av Hammer Strength
Gary Jones, grundare av Hammer Strength

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.