Spela video
Myzone, ett bra verktyg för träningsanläggningar och klubbar

Myzone övervakar hjärtfrekvens, kalorier och tidsåtgång som omvandlas till MYZONE Effort Points (MEPs), med fokus på att belöna insatsen, alltså ansträngningen, utifrån den tränandes nivå.

Myzone Effort Points beräknas genom att mäta Tid x Intensitet baserat på personens HR (hjärtfrekvens). Det här ger träning på lika villkor med samma tänk som handikapp i golf.

Med Myzone är det möjligt för alla, oavsett fysisk förmåga och storlek, att tävla tillsammans och mäta sina framsteg.

Myzone använder färgzoner

  • Grå zon: 50-59% av MHR (Maximum Heart Rate)
  • Blå zon: 60-69% av MHR
  • Grön zon: 70-79% av MHR
  • Gul zon: 80-89% av MHR
  • Röd zon: 90-100% av MHR
Träningspass med Myzone där det går att följa allas insats

Belönar insats och ansträngning

Myzone visar puls, kalorier och intensitet i realtid med fem enkla färgkodade zoner (efter dina värden).

Systemet är mångsidigt och fungerar för grupper, träningsklasser eller individuellt genom din smartphone via appen Myzone.

Genom färdiga utmaningar, personliga målsättningar, gamification och en online social community motiveras användarna att hålla i träningen genom den inkluderande plattformen.

Spela video
Myzone, nöjda klubbägare från W10 berättar om lösningen.

Digital tjänst för hela konditions­serien

Myzone mäter puls med mycket hög noggrannhet och har en app som hjälper till att skapa lustfylld och rolig träning hos medlemmarna.

Systemet mäter och registrerar hjärtfrekvens, kalorier och träningstid som omvandlas till Myzone Effort Points (MEPs), med fokus på att belöna insatsen och ansträngningen utifrån den tränandes nivå.

Kontakta oss på Fitness Brands så får du veta mer!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.