Löpband från Life Fitness passar perfekt på företagsgymmet.

Därför ska du investera i ett företagsgym!

Det finns både hårda och mjuka värden i att se till så personalen kan träna på arbetsplatsen i nära anslutning eller under arbetstid.

Genom ett företagsgym skapar företaget en arbetsplats med en stark gemenskap, hög trivsel och låg sjukfrånvaro. Medarbetare som mår bra blir också effektivare och det smittar av sig.

Att satsa på sin personal ger nöjda medarbetare och leder till känslan av att arbeta på en attraktiv arbetsplats. Företag som satsar på träning och hälsa höjer sitt varumärke genom sina anställdas trivsel.

Män och kvinnor som tränar på styrketräningsutrustning, Axiom Series från Life Fitness

Mervärden och personlig utveckling

Ge dina anställda möjlighet till att skapa en mer aktiv livsstil, bättre hälsa och få en mer hållbar arbetsvardag. Att investera i ett företagsgym ger en stark plattform för gemenskap, glädje och mervärde för personalen. Forskning visar att träning leder till minskad sjukfrånvaro och gladare ett bättre fysiskt och psykiskt mående.

Många är ovana att gå på gym och känner sig väldigt obekväma. För dessa är tröskeln hög till att börja träna. Med ett företagsgym sänks den tröskeln även om de är helt nya i träningsmiljön. De som redan är vana och tränar regelbundet kommer att uppskatta att kunna träna på jobbet och på så sätt få mer tid över hemma, med vänner och familj.

Vilken träningsutrustning behövs i ett företagsgym?

När det är dags att välja vilken utrustning finns det två viktiga frågor att besvara direkt:

  1. Storlek på träningsyta
  2. Budget

Är det en mindre yta finns kanske enbart plats för ett löpband eller crosstrainer och en funktionell dragmaskin. Finns det lite större yta att tillgå har vi en mängd olika förslag på utrustning. Vissa företag satsar rejält och skapar företagsgym som är lika välutrustade som många kommersiella anläggningar.

 

Life Fitness vision, att inspirera till hälsosammare liv.

Med det det bredaste produktsortimentet på den nordiska marknaden och egen serviceavdelning är Fitness Brands en trygg samarbetspartner och helhetsleverantör. Vi är med och stöttar dig som kund under hela processen.

Våra branscher

Hotell & Spa

Rehab & Hälsocenter

Företag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.