Konditionsserien Symbio består av premiumprodukter med smart design och personliga upplevelser och innebär ett stort steg framåt inom biomekanik.

Spela video

Symbio visar vägen!

Symbio visar vägen och förändrar framtidens träning.

Den omfattande forskningen har genomsyrat varje del av utveckling och konstruktion av den nya konditionsserien Symbio.

Det här är premiumprodukter med smart design, personliga upplevelser och ett stort steg framåt inom biomekanik. Fokus har hela tiden varit inställt på innovation. 

Resultatet är den mest innovativa och inspirerande träningsutrustningen på marknaden. Vi säger välkommen till en helt ny standard inom konditionsutrustning av högsta klass.

Symbio erbjuder en naturlig och sensorisk träningsupplevelse som är anpassad för varje individ, vilket höjer både deras ambitioner och din anläggnings standard.

Spela video

Symbio sätter en helt ny standard

Med noggrann och målmedveten design, avancerad biomekanik och personliga, inspirerande upplevelser levererar Symbio den ultimata träningsupplevelsen.

Här rör sig kropp och maskin tillsammans som en enhet.

Prisbelönt design och unika patent

Tekniken som använts vid produktionen av Symbio har lett till fler nya världsunika patent och pågående patentansökningar. Det här är en helt ny standard inom konditionsträning av högsta premiumkvalitet.

Fokus har hela tiden varit inställt på innovation. Ett fokus som har belönats med det prestigefyllda Red Dot Award 2024.

 

Spela video

Lyft det estetiska uttrycket!

Välj bland 16 olika färgalternativ av Smart Lightning och aluminiumfinish för att lyfta ditt varumärke på bästa sätt.

Ta reda på mer om Symbio

Kontakta oss

Spela video
Person springer på löpband

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.