Life Fitness produktportfölj har genom åren utvecklats till den bredaste inom träningsindustrin. Ända sedan starten och lanseringen av motionscykeln Lifecycle har fokuset varit detsamma. Inspiring Healthier Lives!

År 1986 blev Fitness Brands Life Fitness Distributor Partner och exklusiv återförsäljare av Life Fitness i Sverige. Det är vi än idag.

Evolve, ett av LFX paket för small group training

Skapa ditt eget uttryck

Vi hjälper dig skapa en optimal och genomtänkt helhetslösning på din anläggning. Vilken upplevelse och känsla vill du få fram? Är det elegant och lyxigt, nattklubbskänsla, eller kanske rått och industriellt?

Med utrustning från Life Fitness har du en stor frihet att välja färger på ram och dynor. Det går även att göra tillval gällande extravikter och kåpor. Självklart ser vi till att väva in element från varumärkesidentitet för att stärka ditt brand.

Styrketräningsutrustning från Life Fitness, Axiom Series.

Största sortimentet

Life Fitness produktportfölj har genom åren utvecklats till den bredaste inom träningsindustrin och erbjuder det största sortimentet av konditions-, styrke- och gruppträningsprodukter i branschen.

Utrustningen distribueras i fler än 120 länder och säljs till både kommersiella gym och privatpersoner. Ända sedan starten och lanseringen av motionscykeln Life Cycle har varumärkets fokus varit detsamma – att få människor att hålla sig aktiva och inspirera till hälsosammare liv.

Komplett utbud av konditionsutrustning

Life Fitness olika serier möter våra kunders och samarbetspartners olika behov. Välj bland löpband, crosstrainers, Arc Trainers, motionscyklar, spinningscyklar, roddmaskiner och trappmaskiner.

Life Fitness konditionsserier:

Symbio. Life Fitness nyaste och mest exklusiva konditionsserie. För dig som vill erbjuda dina medlemmar något unikt, inspirerande och innovativt.

Integrity+ Life Fitness mest sålda serie tack vare den moderna designen och hållbara konstruktionen. Allt förpackat i en elegant och sober design.

Aspire Series: En populär konditionsserie med stilren design och intuitiv funktionalitet. Som de övriga serierna är Aspire lätt att äga och använda.

1968 skapade Life Fitness världens första träningscykel med inbyggda träningsprogram.

Först på marknaden

Redan 1968 skapade Life Fitness motionscykeln Lifecycle. Den använde banbrytande teknologi och var den första elektroniska träningsutrustningen på marknaden. Under de närmaste fyra decennierna har Life Fitness tagit de steg som behövs för att hela tiden fortsätta att ligga i framkant när det gäller teknologi och design.

År 1986 blev vi som första svenska företag Life Fitness Distributor Partner och exklusiv återförsäljare av Life Fitness i Sverige. Det är vi än idag. Med vår långa erfarenhet och kunskap kan vi med trygghet säga att vi är experter på att designa träningsanläggningar med kvalitetsutrustning från Life Fitness.

Biomekanik och ergonomi är alltid en viktig del vid framtagning av nya produkter hos Life Fitness.

Unika rörelsebanor för optimal funktion

Life Fitness är känt för högkvalitativa produkter och träningsupplevelser. Många års forskning och omfattande tester säkerställer utrustningens höga kvalitet innan produkterna når marknaden.

Träningsutrustningen har biomekaniska rörelser vilket innebär att dess design och funktion är optimerad för att efterlikna våra naturliga rörelser i människokroppen. Genom att bibehålla korrekt kroppsmekanik under träning så ökar säkerhet och effektivitet.

Spela video
En film som visar design och biomekanik hos Life Fitness Produukter

Teknik, design och tillförlitlighet

Life Fitness dominerar marknaden genom att fortsätta ligga i framkant av den tekniska utvecklingen samtidigt som det genomgående är ett tydligt fokus på design, biomekanik och kvalitet. Våra kunder berättar att genom att investera i träningsutrustning från Life Fitness får de mest avkastning i längden. Life Fitness är kända för sin höga hållbarhet vilket är en viktig miljöaspekt. Vi är stolta över att sälja träningsutrustning som är så hållbar att den säljs vidare när det är dags för gymmen att byta utrustning.

Urval av referenser:

Ladda ner senaste
katalogen från
Life Fitness

Axiom Series – Attraktiv. Effektiv. Pålitlig.

Spela video

Köp dina Life Fitness produkter hos oss idag

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.