Choose country

EN VÄRLD

I RÖRELSE

Life Fitness vill få människor att röra på sig och leva ett aktivt liv genom sina träningsprodukter.

ELEVATION SERIEN

PREMIUM TRÄNINGSUTRUSTNING ENGAGERAR OCH INSPIRERAR

Elevation-serien kombinerar pålitlig funktion med det senaste inom tekniken samt har användarvänlig design. Detta är det bästa du kan hitta inom träningsutrustning. Här hittar du löpband, crosstrainer, motionscykel, trappmaskinen PowerMill och vår unika FlexStrider. Välj mellan fyra olika färger och tre olika skärmar (efter användarnas behov).

INTEGRITY SERIEN

HIGH PERFORMANCE, OÖVERTRÄFFAD PÅLITLIGHET

Life Fitness mest sålda konditionsserie Integrity är här i en helt ny och uppdaterad version. New Integrity Series med elegant design och nya rena linjer samt kraftfull och driftsäker teknik. En riktig arbetshäst! Integrity levereras med två användarvänliga och intuitiva skärmar på löpband, crosstrainer, motionscykel, sittcykel och trappmaskin.

ACTIVATE SERIEN

THOUGHTFULLY DESIGNED. DISTINCTIVELY CRAFTED

Activate serien är konditionsutrustning som är användarvänlig och pålitlig Serien består av löpband, crosstrainer, motionscykel och sittcykel.

IC7 INOMHUSCYKEL

Den prisbelönta Life Fitness ICG® inomhuscykel IC7, nu mer avancerad än någonsin. ICG® powercyklar gör inomhuscykling till en ny upplevelse. Träning med CoachCoach By Color® intensitetsguide, WattRate® Power Meter och möjligheten till att koppla upp sig mot extern utrustning ger effektiv och motiverande träningsklasser i cykelsalen och för cyklister i cardioavdelininge. IC7 har större precision for mätning av kraft och watt än andra inomhuscyklar.

GX ROW

Lifefitness ROW GX, lämplig för individuell konditionsträning, gruppträning eller som en del i den funktionella zonen för att skapa dynamisk högintensiv intervallträning (HIT) . Vattenmotståndet, Fluid Technology, ger en jämn och naturlig känsla. Sexton nivåer av motstånd, som justeras på ett enkelt sätt. Row GX kan enkelt flyttas in och ut ur gruppträningsområdet eller förvaras stående när den inte används.

INSIGNIA SERIEN

Premium styrketräningsmaskiner med viktmagasin som är estetiskt tilltalande och inbjudande att använda. Användarvänliga, intuitiva och enkla att ställa in. Skanna QR-koden och se övningen på mobilen. Ramar och dynor finns i många olika färger. Välj dubbelsöm på kuddarna för ett exklusivt utseende.

SIGNATURE SERIEN

Premium serien för de som önskar resultat och nya träningsupplevelser utövare som önskar utveckling och inspirerande träning utöver det vanliga. Signatureserien består av Plate Loaded maskiner, bänkar, stativ och kabelmaskiner. Många färger att välja på till maskiner och dynor.

SYNRGY360

Life Fitness har utvecklat ett innovativt system för funktionell träning. En plattform för spännande, inspirerande och utmanande träning. SYNRGY360 är idealisk för klasser, personlig träning och individuell träning. Varje enhet är modulbaserad, vilket innebär att du kan skapa otaliga varianter anpassade efter dina behov och tillgängliga utrymme. Det finns även ett lagringsutrymme i SYNRGY360 som håller ytan snygg. Välj mellan flera färger.

CIRCUIT SERIEN

Circuit serien gör det enkelt att komma igång med styrketräning. Enkel och effektiv styrketräning. Intuitiv och väldigt lätt att ändra motstånd med minimala justeringar. Lämplig för individuell styrketräning och cirkelträning i grupp.

Life Fitness

Kontakta oss gärna för en offert.