ICG® Connect skapar gruppdynamik, sammanhållning och tävlingslust.

Ge kunderna unika träningsupplevelser och snyggt presenterade träningsresultat – oavsett om det är som grupp, lag eller på individuell nivå.

Män och kvinnor cyklar på ICG med ICG ConnectsystemetICG Connect

Den häftiga upplevelsen

ICG® Connect System gör så att cyklistens digitala data integreras med en mångfald av visuella format. Alltifrån gamification till fantastiska scenerier från platser överallt i världen, detta för att skapa unika interaktiva videos.

Deltagarna cyklar tillsammans eller tävlar mot varandra. Att tävla om och försöka vinna lagtävlingar eller nå personliga rekord är något som motiverar de allra flesta.

Teknologin

Många företag bygger cyklar. Ännu fler företag utvecklar appar. ICG är först med att skapa en verkligt sammankopplad användarupplevelse.

Cykelns display, instruktörens skärm och gruppens stora big screen speglar samma information, användargränssnitt och snygga animationer. Det här möjliggör motiverande och inspirerande coachning.

Snyggt, enkelt och utvecklande!

ICG@ Connect system för en interaktiv cykelupplevelse

ICG® Connect System

Innehåll:

  • ICG® Connect Ride
    Utvecklat för träningsanläggningar och instruktörer som vill erbjuda varierade och inspirerande cykelklasser och träningspass för alla cykelentusiaster. Instruktören kan välja olika “modes” för att på så sätt göra cykelklassen inspirerande. Välj mellan Group Mode, Personal Mode, Scenic Mode, Pro Mode, Personal Race och Team Race.
  • ICG® Tour Coach
    Interaktiva filmer som kan plockas ihop för att skapa roliga och inspirerande cykelpass. Välj bland många olika landskapsmiljöer. ICG har tagit fram en banbrytande simulerings, interaktions- och undervisningsmetod.
  • ICG® World Tour
    Förprogrammerade träningspass i härliga miljöer för engagerande och interaktiva upplevelser.
Spela video
ICG Community

Kontakta oss på Fitness Brands så får du veta mer!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.