Allt under samma tak

För oss är det viktigt att kunna ge våra samarbetspartners alla delar som behövs för att skapa ett komplett gym. Det är anledningen till att vi har all kompetens och kunskap in-house.

Tillsammans med dig som kund arbetas ett förslag fram. Det innebär framtagande av en anläggningsdesign utifrån tre viktiga parametrar:

  1. yta
  2. budget
  3. behov

Här finns erfarenheten och kunskapen hur ett bra flöde skapas på din träningsanläggning. Vi är väl insatta i, och har kunskap om, de senaste trenderna inom hälsa träning och fitness.


Kunskap ger konkurrensfördel

Med en uppdaterad och korrekt bild av vad olika målgrupper och segment vill ha idag samt kunskap om vad som är på gång framåt får du en mycket stark konkurrensfördel.

Genom att ligga i framkant med de senaste trenderna lockar du nya kunder till ditt gym. Samtidigt stimulerar du dina befintliga medlemmar. Medlemmar som blir  inspirerade och motiverade blir lojala och känner en starkare sammanhållning. Detta i sin tur gör att de väljer att stanna kvar istället för att söka sig till andra anläggningar.

Anläggningsdesign

Låt oss hjälpa dig att ta fram en unik anläggning, baserat på dina mål och visioner. Vi skapar träningsanläggningar, från idé till verklighet.

Finansiering och underskrift av avtal.

Finansiering

Tack vare våra långa samarbeten med olika finansieringsbolag kan vi erbjuda avtal med låga räntor.

Välj bland olika finansieringsalternativ:
• hyra
• avbetalning
• leasing mellan 2-7 år.

Vi har möjlighet att erbjuda fördelaktiga finansiella lösningar för dig och ditt företag eftersom våra produkter håller både hög kvalitet och driftsäkerhet.

Leveranspersonal på plats.

Montering, leverans och installation

Vi har ett helt team som arbetar enbart med att montera, leverera och installera utrustning hos våra kunder.

Ibland monteras utrustningen på plats hos oss innan leverans men ofta sker det på plats hos dig som kund.

Säljare Sebastian Wollbrin

Konsultation

Välkommen till oss. Vi har erfarenheten och kunskapen om träning och anläggningsdesign och självklart även koll på de senaste trenderna inom hälsa, träning och fitness. Prata med en av våra säljare.

Vi skapar träningsanläggningar, från idé till verklighet.

Spela video
Träningstipset, en film av Fitness Brands

Marknadssupport

Fitness Brands har en inhouse-avdelning som sköter sociala medier, hemsida, filmproduktion och framtagning av säljmaterial, bland annat.

Servicetekniker som renoverar träningsutrustning.

Support & Service

Vi erbjuder service- och underhållsavtal för att säkerställa att anläggningen har optimal tillförlitlighet och får en ökad livslängd på utrustningen.

Fitness Brands utbildar kunden om utrustning de köpt.

Utbildning

När allt är klart och installerat finns möjlighet att boka en genomgång av hur maskiner och utrustning ska skötas för att hålla på bästa sätt/användas?

Vi har även grupptränings- och personalutbildning för många av våra produkter och koncept.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.