Vi träffade Martin Gustavsson, lärare och projektledare på Widénska gymnasiet i Västerås. Widénska är en gymnasieskola för elever som vill kombinera sitt idrottande med gymnasiestudier.

Skolan har ett välutrustat gym och ligger nära Västerås alla olika högkvalitativa idrottsanläggningar. Dessutom, erfarna och välutbildade lärare med elitidrottsbakgrund som coachar eleverna.

Martin Gustavsson på Widénska Gymnasiet visar upp gymmet med Life Fitness och Hammer Strength utrustningVarför valde ni Fitness Brands som samarbetspartner när det var dags att göra i ordning gymmet?

Vi har jobbat med Fitness Brands tidigare då vi köpte några lyftstationer. Vi var jättenöjda med utrustningen och bemötandet så det kändes naturligt att fortsätta med ett företag med lokal anknytning.

Hur ser ni på processen och samarbetet mellan er som kund och Fitness Brands?

Fantastiskt bra!  Jag gillade verkligen det starka engagemanget från vår kontaktperson som visade att WOW det här vill vi jobba med. Vi har inte ett traditionellt gym utan istället en träningslokal som ska vara anpassat för våra elever – vi upplevde att vi fick ett väldigt bra mottagande och kände er glädje över att jobba med våra idéer. Skön känsla!

Widénska Gymnasiet har konditionsutrustning från Life Fitness

3. Har ni fått några kommentarer om utrustningen från elever och/eller kollegor?

Absolut – alla tycker att det är ett superhäftigt gym och det har varit positivt rakt över. Vi träffade helt rätt i vår nisch vad gäller val av utrustning till det klientel vi har.

Widénska Gymnasiet har styrketräningsutrustning från Hammer Strength

Är det något annat du vill lyfta kring gymmet och vårt samarbete?

Något som verkligen kändes proffsigt för oss var när vi fick en 3D-film. Den hjälpte oss verkligen och gav oss en bra överblick så vi kunde gå vidare med våra tankar. Riktigt bra.

Och en annan sak som gav oss en känsla av att vår konsult lyssnade in oss och våra behov var att han tog in ”vår profil” i det här… Det blev inte bara göra ett coolt gym utan det blev ”Widénska gymmet!” med rätt färger, uppfyllde rätt behov. Här träffade ni verkligen rätt.

Efter en skollunch med överraskande bra mat tackar vi Martin Gustavsson för en trevlig förmiddag och fina samtal.Vilken skola! En lyx för alla elever som är där. Vi önskar all lycka till framöver.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.