Utvecklingen kring omklädningsrum, reception och lounge har verkligen tagit fart de senaste åren. Att prata design, materialval och vikten av belysning med våra kunder var något som knappt existerade för några år sedan. Idag är det en självklarhet!

Sportcity med inredning från Fit Interiors

Allt fler av våra samarbetspartner förstår vikten av att ligga i framkant och erbjuda sina kunder något utöver det vanliga. Idag är medlemmarna så mycket mer medvetna. Konkurrensen är stor mellan träningsanläggningarna vilket gör det viktigt att ha det lilla extra, det som sticker ut och ger mervärde.

Vad vill kunderna ha?

De flesta som tränar vill ha inspirerande, motiverande och energigivande träningsmiljöer för att sedan slappna av och andas ut i ett omklädningsrum som andas lyxig eller cool hotell- och spakänsla.

Vill du erbjuda dina kunder en total helhetskänsla där inredning, material, ytskikt, träningsutrustning och belysning smälter samman till ett? Kontakta oss.

Fit Interiors levererar inredning till gym för en exklusiv look.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.