– Efter mina 39 år i företaget är jag glad och stolt över att få presentera Emma Lundgren som vår nya VD för Fitness Brands Sweden, säger Per Andersson.

Vi arbetar ständigt med att stärka vår position på marknaden, med att vara en trygg samarbetspartner som skapar inspirerande träningsanläggningar från idé till verklighet. Emma kommer in med sin passion, sitt genuina kundfokus och nytänkande som kommer att stärka bolagets marknadsposition.

Med Emma som vd och en ny organisation kan jag fokusera mer på de nya utvecklingsområdena inom bolaget, säger ägare och styrelseordförande Per Andersson.

1982 avbryter Per Andersson sin framgångsrika tyngdlyftarkarriär efter en knäskada och startade Västerås första gym, Colluseum Gym.

Per Andersson, grundare av Fitness Brands

Efter några år ändrades inriktningen då Per valde att byta position och istället bli leverantör och sälja träningsutrustning till gymmen. Det var här samarbetet med Life Fitness inleddes och Fitness Brands blev exklusiv återförsäljare av de världsledande varumärkena Life Fitness och Hammer Strength.

För över 10 år sedan anställdes Emma Lundgren med en bakgrund inom Stadiumkoncernen. Hos Fitness Brands blev hon en av de första kvinnliga säljarna av träningsutrustning, med de utmaningar det innebar. Med passion och hjärta för träning och hälsa känner Emma att hon är på rätt plats. Att ta klivet till VD-posten känns både naturligt och väldigt inspirerande.

– Vår främsta styrka är möjligheten att erbjuda våra kunder unika och innovativa helhetslösningar. Det är tack vare vårt breda produktsortiment, långa erfarenhet, egna installations- och serviceavdelningar vi får en sådan stark helhet.

Vill du prata framtid, diskutera koncept eller veta mer om Fitness Brands?

Boka gärna in ett virtuellt lunchmöte tillsammans med Emma Lundgren.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.