Här kommer 5 faktabaserade argument på varför du också borde köpa in utrustningen till ditt gym.

1. Dina medlemmar vill ha dem

Söker man på ”glute training” eller ”träna rumpa” så har trenden de senaste 5 åren varit en stigande kurva. Videos på Youtube med träningsövningar för rumpa och lår har upp till miljontals visningar. Det här fenomenet visar på en ännu större och glädjande trend, att styrketräning har blivit allt mer populärt generellt sett.

Kvinna tränar på en Hammer Strength Glute Drive

2. Dina medlemmar behöver dem

Förutom att få en stark underkropp så är den estetiska aspekten en viktig del i varför många unga vill fokusera på träning av säte och lår. Att få en stark och kraftfull underkropp är något de flesta vill ha.

Förutom den estetiska aspekten så är träning av sätesmuskeln en viktig del av att stärka muskulaturen på baksidan av kroppen, dvs ländrygg, sätesmuskel och baksida lår.

• Bra komplement för att öka styrkeprestationer i knäböj och marklyft
• Skadeförebyggande

3.  De drar nya medlemmar

Det är sant, man måste inte ha en träningsmaskin för att träna rumpa och lår…. Men, det är inte alla som har lust, tid eller möjlighet att utföra friviktsövningar på egen hand. Traditionell utrustning som hip thrust, squatmaskiner och smith maskiner har sina användningsområden men också sina begränsningar.

Lägg till vår nya Hammer Strength Glute Drive och Belt Squat till din maskinpark och du har ett verktyg för att locka fler medlemmar till din anläggning.

Kvinna tränar i Hammer Strength Belt Squat.

4.  De hjälper till att behålla medlemmar

Att medlemmarna har en regelbunden träning är en av nyckelfaktorerna för att behålla dem. En låg besöksfrekvens är en av huvudanledningarna när medlemmen väljer att avsluta sitt medlemskap.

Kort sagt, se till så medlemmarna blir starkare och du behåller dem längre! Hjälp dina kunder att ha kul, se till så de håller sig motiverade och ser framsteg i sin träning så belönar dom dig med sin lojalitet.

Ett av de bästa sättet att göra just detta är att erbjuda ny utrustning. Det minskar både skador, resulterar i ökad besöksfrekvens, gör att medlemmarna stannar men ger också psykologisk motivering. Nyheter inspirerar medlemmar att fortsätta utmana sig på sin träningsresa. Att bli starkare och klara av tyngre vikter och få nya övningar håller medlemmarna motiverade. Och, vi älskar väl alla en ny leksak! Boosten som kommer av att veta en ny och läcker maskin finns på plats när det är dags att träna bör inte underskattas.

Man tränar i Hammer Strength Glute Drive

5. Det är Hammer!

Hammer Strength har fokus på detaljerna. Som alltid, innovativa lösningar och design som är säker och effektiv. Hammer Strength är ett starkt varumärke, älskat av många för sin premiumkvalitet och känsla.

Skapa din egen Glute Zone! Kontakta oss.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.