När vi kommer och hälsar på i den helt nybyggda träningsanläggningen står mattläggaren och får de sista bitarna på plats i entrén.

Johannas Powerhouse är inte bara en träningsanläggning med gym, gruppträning, cykelklasser, pt utan även VIP, spa och relax.

Här finns också möjlighet att boka tid och göra olika behandlingar: massage, akupunktur samt skönhetsbehandlingar en frisör, spela padel boka konferensen och snart även äta på restauranten som ska byggas.

För Jóhanna började allt hösten 2013 då hon startade sin grupptränings- och pt-verksamhet i en liten lokal på 100 kvadratmeter i Sala. När chansen sedan dök upp i januari 2015 möjligheten att köpa den befintliga anläggningen Xrsize tackade hon ja. En anläggning som var på hela 700 kvadratmeter. Det här blev starten på riktigt för Johannas Powerhouse.

Jóhanna visste vad hon vill ha och kontaktade Fitness Brands, Sveriges återförsäljare av Life Fitness och Hammer Strength. Nu har Jóhanna samarbetat med Fitness Brands i sju år och har enbart positiva saker att säga.

– Alla jag träffat från Fitness Brands har varit grymt professionella, seriösa, trevliga och så serviceinriktade på alla sätt och vis.

I vår nya anläggning har vi lagt lite extra krut på inomhuscyklingen och cykelsalen på 100 kvadratmeter.

ICG-cyklar hos Johannas Powerhouse i Sala

Med de nya cyklarna från ICG och det häftiga nya systemet Coach By Color ser Johanna fram mot att utveckla konditionsträningen ytterligare. De har haft utbildning tillsammans med ICGs mastertrainer Jim Berg vilket var otroligt inspirerande. I sommar kommer medlemmarna ges möjlighet att börja träna virtuella cykelpass.

Omklädningsrummen med skåp, bänkar och puffar från Fit Interiors är uppskattade bland medlemmarna. Det märks genom att allt fler väljer att byta om och duscha på anläggningen i samband med träningen.

Jóhanna på Johannas Powerhouse vid cirkelträningsutrustningen från LIfe Fitness

Idag har anläggningen 1200 medlemmar. Jóhanna berättar om sitt framgångsrecept, vad som gjort att verksamheten hela tiden kunnat växa och utvecklas sedan starten för sju år sedan.

– Det viktigaste av allt är att lyssna på medlemmarna. Hos oss är det kunderna som bestämmer.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.