Hej Jan Eriksson vd på Friskis&Svettis Täby/Danderyd, Bergtorp.

Berätta om er anläggning.

– F&S Bergtorp öppnade i juni 2021 och är en anläggning med högt i tak och ljusa, luftiga lokaler. Det här är F&S Täby/Danderyds tredje anläggning. Vi ville behålla lokalens industriella touch och anlitade en arkitekt vilket har gjort att allting verkligen hänger ihop vad gäller design och färgsättning.

Vad är populärt på er anläggning?

– Just nu är det gruppträning i gym. Plazaytan, där vi har gruppträning med redskap och maskiner i fyra olika zoner, har ett otroligt tryck. Gruppträning överlag går väldigt bra nu.

Varför ska man träna hos er?

– Det vi hör från våra medlemmar är att det är så ljusa och härliga lokaler. Att det är rent och fräscht, vi lägger stort fokus på städning och ventilation. Och sist men inte minst, att vi har ett bra utbud vad gäller träningsutrustning.

Berätta om era medlemmar.

– Bergtorps medlemsstock har en väldigt stor spridning, vi har exempelvis en 90-åring som köper pt-timmar. Fördelning kvinnor och män väger med en liten marginal över på kvinnor med 56% jämfört med 44% män. Rent åldersmässigt har vi det största spannet mellan 20-30 år samt mellan 40-60 år.

Hur ser ni på framtiden?

– Framtiden ser något ljusare ut nu. Har vi klarat pandemin, så känns det som om vi kommer att klara kommande lågkonjunktur också. Vi blickar framåt och förhoppningsvis öppnar en ny anläggning 2025. Omvärldsanalyser pekar på att vid kriser vill människor prioritera eller investera i sin hälsa och det märker vi också av.

Hur har servicen från Fitness Brands fungerat?

– Serviceteamet är fullständigt outstanding. Det går inte att jämföra med andra leverantörer.

Killarna svänger förbi regelbundet och checkar av om något behöver fixas. De ser till så vår dagliga verksamhet fungerar. Det känns till och med som om de är en del av oss. Fantastiskt!

Hur tycker du samarbetet har fungerat med Fitness Brands?

– Det har fungerat väldigt bra. Vi har en bra dialog med vår säljare Jocke som har en fin känsla för vad vi behöver och när vi behöver det.

Vad tycker du om utrustningen från Life Fitness och Hammer Strength?

– Jag gillar designen, den är enkel, den är avskalad. Man förstår vad maskinerna är till för.

Hammer Strength är en klass för sig! Kvalitet är något som kostar och vi vet att vi får bäst avkastning på investeringen när vi handlar från Fitness Brands.

Spela video
Friskis&Svettis Täby/Danderyd, Bergtorp

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.