Joakim Spårebo arbetar sedan 1999 som säljare på Fitness Brands. De senaste fem åren har han även haft rollen som ICG Brand Manager.

Joakim har stor erfarenhet av att hjälpa anläggningar att designa och skapa moderna cykelsalar. Cykelintresset är genuint och på sin fritid cyklar han själv aktivt i den lokala cykelklubben, Sala CK.

Nu har en ny uppdaterad version av vår populära inomhuscykel IC7 kommit ut på marknaden och Joakim tycker att den är riktigt vass.

Joakims favoritfunktioner på uppdaterade IC7:

Skärm på cykeldator, IC7.

Pedalling Efficiency Technology

Joakim är imponerad över de nya funktionerna på den uppdaterade IC7.  ICG har applicerat funktionen Pedalling Efficiency Technology där displayen visar wattmätning på höger och vänster sida samt tekniken i rundtrampet.

– Det är en väldigt intressant och rolig funktion, säger Joakim.

Jag gillar tydligheten när man ser hur stark man är i respektive ben och jag ser rent visuellt min trampteknik.

Joakim menar att genom förbättrad effektivitet i tramptekniken sparas energi, vilket gör att du kan cykla snabbare och/eller längre.


IC7, inomhuscykel från ICG.

Det ergonomiska styret

Det uppgraderade styret gör det möjligt att använda många olika handpositioner.

–  Med nya IC7 tränar du på en inomhuscykel konstruerad för att leverera ergonomin och känslan av en landsvägscykel, säger Joakim. Train like you’re on the road!

Den nya designen på styret tillsammans med ICGs förhållandevis tajta Q-factor om 155 mm skapar en gedigen cykelkänsla.

– Vill du sticka ut med en cykel som träffar en bred publik, alltifrån de som gillar schlagerspinning till elitcyklister, så ska du välja IC7, avslutar Joakim.

 


Kontakta oss:

Vill du diskutera val av cykel, funderingar kring upplägg av cykelsalen, önskan om utbildning eller har några andra cykelrelaterade funderingar?  Kontakta Joakim Spårebo.

 

Läs mer om IC7

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.