Sedan 80-talet har vi levererat träningsutrustning och inredning till de stora gymkedjorna samt även till hotellgym, SPA-anläggningar och företagsgym. Genom åren har vi fått allt fler förfrågningar från privatpersoner som vill bygga hemmagym. Vi har med oss 40-års kunskap och erfarenhet av kommersiella anläggningar när vi nu öppnar Fitness Brands Shop.

Shopen riktar sig till de som vill handla online, direkt och utan kontakt med någon säljare. Produkterna är anpassade för hemmaträning, hemmagym, bostadsrättsföreningar, företagsgym och andra mindre gym. Här finns ett varierat utbud av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter och olika typer av träningstillbehör. Vårt stora lager erbjuder snabba leveranser där merparten skickas inom 24 timmar.

“Vi är nöjda med den nya e-handelssajten även om den är långt ifrån färdig. Vi har massor med idéer på hur vi vill utveckla både e-handelssajten och verksamheten. Starten har gått över förväntan och vi ser fram emot den fortsatta resan.”

Lili Filmberg, E-Commerce Manager Fitness Brands

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss och att du ska få en smidig köpupplevelse. Våra samarbetspartners är utvalda med noggrannhet och självklart har vi valt pålitliga och stabila partners när det kommer till både leverans och betalning.

Vår kärnverksamhet finns kvar precis som förut. Fitness Brands Shop är ett komplement där vi tillgodoser alla våra kunder.

Har du större projekt vänder du dig till våra duktiga projektsäljare som du hittar på fitnessbrands.com

Besök Fitness Brands Shop!

Välkomna till Fitness Brands Shop!

Fitness Brands shop säljer hantlar

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.