EGYM är kompatibelt med konditionsutrustning från Life Fitness. Life Fitness är en av tre leverantörer som inom kort kan erbjuda en full EGYM-upplevelse, en så kallad “five star integration”. Men redan idag är det möjligt att träna med Life Fitness konditionsutrustning och synkronisera träningen och resultaten direkt till EGYMs app. Det är också redan möjligt att visa EGYMs träningsprogram direkt på din Life Fitness skärm.

Tre nivåer av integrationer

1* Basic – Möjliggör att logga träningsdata och se den i din EGYM-app. Användaren loggar in, tränar och synkar sedan sin data till appen.

3* Standard – Utöver att kunna logga sin träningsdata kan användaren även få tillgång till träningspassen via EGYMs system.

5* Premium / Smart Cardio – Vid en Smart Cardio Integration får användaren tillgång till en full  EGYM-upplevelse med hela EGYMs interface direkt i Life Fitness skärm.

EGYM är kompatibel med följande skärmar från Life Fitness

SE4 – Skärmen är kompatibel med samtliga integrationer och kan därmed ge användaren en full EGYM-upplevelse om så önskas.

SE3 – Skärmen är kompatibel med Basic och Standard integrationen.

SL – Skärmen kommer inom kort erbjuda möjligheten med en Basic Integration, det betyder att användaren kan logga in, träna och sedan synkronisera sin data till EGYM-appen.

Skärmen behöver vara utrustad med RFID. Det går att komplettera skärmarna med RFID om det saknas.

Kontakta oss idag om du vill integrera din Life Fitness utrustning med EGYM eller om din anläggning har ett EGYM-system och önskar uppdatera konditionsutrustningen till det senaste från Life Fitness.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.