Gogo är ett familjeföretag som startade i Tammerfors, södra Finland, 1988 med en träningsanläggning.

 

Ett gym med wow-faktor

Idag finns det 3 klubbar över hela Finland, med ytterligare två som är planerade att öppna under 2023. Gogo lockar medlemmar med den bästa och senaste gymutrustningen och har även tjänster som gratis barnpassning och frukost.

Stora ambitioner

Utmaningen

Gogos ambitioner var att uppdatera designen på gymmen, erbjuda nya tjänster till nuvarande medlemmar och locka nya medlemmar med nya träningskoncept.

Life Fitness kunde leverera utrustningen som behövdes och även erbjuda idéer och stöttning in i minsta detalj.

“Vi ville skapa en WOW-effekt för kunderna när de kommer in och vi fick väldigt bra idéer från Life Fitness. De var verkligen hjälpsamma med oss ​​och de förstod verkligen vår idé”, säger Vuokko Kronqvist, en av Gogos träningskoordinatorer.

En ”wow” känsla

Processen

I nära samarbete har Gogo och Life Fitness designat ett häftigt gymområde med wow-känsla med ett dynamiskt samspel mellan kolsvarta väggar och neonbelysning. Där även de mest krävande medlemmarna tränar med den mest effektiva och uppdaterade träningsutrustningen.

För att lösa problemet med small group training hjälpte Life Fitness Gogo att skapa inglasade träningsytor i rummet. Dessa gör att medlemmarna kan fokusera på gruppträningen samtidigt som de känner sig som en del av den större klubbgemenskapen.

Spela video
Utbudet

Run-ride-row

Run-Ride-Row kombinerar högteknologiska roddmaskiner, Integrity löpband med SE3HD-skärmar och ICG-cyklar. ”Denna blandning av produkter gjorde det möjligt för oss att skapa en fantastisk gruppträningsupplevelse som passar olika åldrar, demografi och konditionsnivåer” förklarar Marvin Burton, Customer Experience & Training Specialist på Life Fitness.

Användare kan följa sina individuella framsteg både under träningklassen och över tid på skärmar med den senaste teknologin.

Utrustningen

Hammer Strength Box

Hammer Strength Box förbättrar rörlighet, kondition och styrka. Den nydesignade träningsytan möjliggör gruppträning och individuell träning med eller utan tränare. En viktig aspekt som Gogo ville få med var sjukgymnastik och Life Fitness samarbetade med dem för att hitta rehabiliteringslösningar och idrottsspecifika program.

“Vi samskapade och definierade alternativa användningsområden som skulle kunna ge ytterligare intäktsströmmar och en avkastning på deras totala investering och erfarenhet” avslutar Marvin Burton.

Our participants have really loved the new concepts: Run Ride Row and Hammer Strength Box. It brings everybody together, whether you are a group fitness goer or a gym goer, it’s common ground for everybody to enjoy a 30-minute high-intensity class.

Eeva Kortesoja, träningsinstruktör Gogo

Låt dig bli inspirerad

Vi skapar träningsanläggningar, från idé till verklighet!

Kontakta oss – vi hjälper dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.