Moss Padel & Performance (Moss PP+) erbjuder den perfekta miljön för padel.

Anläggningen ligger 60 kilometer söder om Oslo. Förutom 7+1 padelbanor, topptränare för padel och en butik padelbutik i klubben, erbjuder Moss PP+ också ett träningsområde för Hammer Strength designat för att förbättra spelarnas atletiska prestationer och bygga framtida mästare.

Utmaningen

Att erbjuda något extra!

I Norge har padel ökat i popularitet de senaste 5 åren med en ökning av antal klubbar på 181% enligt Monitor Deloitte and Playtomic.

Den otroliga tillväxten var ett bra upplägg för chefen för Moss PP+, en topp-10 rankad padelspelare som såg möjligheten: att skapa den perfekta padelträningsmiljön som skulle ta spelarna till nästa nivå.

Moss PP+ valde att samarbeta med Life Fitness för att designa en riktigt högkvalitativ klubb. Resultatet blev ett förstklassigt träningsutrymme, med Hammer Strength i centrum.

RESULTATET – EN SMASH HIT

Anläggningen erbjuder en enastående kvalitet och en komplett träningsupplevelse.

 

Spelare, från nybörjare till proffs, får tillgång till allt de behöver för att höja nivån på sitt spel. I hjärtat av Moss PP+ finns ett Hammer Strength-område som hjälper till att bygga framtida mästare genom att förbättra deras atletiska prestationer.

Padel Performance Perfektion

Detta får spelarna

Moss PP+ ger spelare gott om utrymmen att spela, träna samt handla i butiken.

  • 7+1 inomhus padelbanor med 11 meter högt i tak
  • Professionell padelbutik i klubben
  • Elittränare
  • 4 Trackman, virtuell golfsimulator som ger en unik och realistisk upplevelse med mer än 100 banor att välja mellan
  • Konditionszon och styrkezon — noggrant designad för att vara det perfekta komplementet för padelspelare. De stödjer padelträning med uppvärmning, skadeförebyggande och återhämtning, och hjälper till att förbättra förmågor som styrka, smidighet och uthållighet.

 

EN UNIK UPPLEVELSE

DESIGNELEMENT, LJUS & MUSIK

 

Röd LED-belysning och färgkombinationen rött och svart på utrustning och träningsyta skapar en premium, högkvalitativ känsla.

Spela video
Konditionsytan

Utrustning

För detta område valde teamet Life Fitness Integrity-utrustning med SE3HD-konsoler. Det är utrustning som har ett modernt, inbjudande utseende och erbjuder den bästa konditionsträningsupplevelsen på marknaden.

•  Uppkoppling. SE3HD är en display som erbjuder de senaste anslutnings- och underhållningsalternativen, inklusive Life Fitness On Demand.

Biomekanik. Baserna är designade för att ge den bästa biomekaniken för idrottare. Löpbandets FlexDeck-teknik ger en löpyta som minskar ledspänningen och minskar risken för fotledsskador för padelspelare.

Förutom den traditionella konditionsutrustningen har Moss Padel & Performance även flera IC8 inomhuscyklar på gymgolvet. IC8 ger en förstklassig cykelupplevelse som inkluderar effektiv biomekanik, prestandadata i realtid och anslutningsfunktioner.

Riktigt stora videoskärmar i konditionszonen möjliggör så spelarna kan följa spelen som pågår på anläggningens padelbanor i realtid.

 

Building Champions with Hammer Strength

Utrustning

Med denna nya installation blir Moss PP+ det 20:e Official Hammer Strength Training Center i Norge.

Här designade klubben ett utrymme som fungerar både för träningsentusiaster och för padelspelarna.

  • 3 stycken HD Athletic Half Rack dominerar ytorna med fria vikter, vilket ger ett tryggt och mångsidigt område för idrottare att förbättra sin styrka och explosivitet. Detta kompletteras med utvalda delar från Hammer Strength Plate-loaded linje, plus bänkar och fria vikter för att maximera träningsmöjligheterna för idrottare.
  • Styrketräningsytan inkluderar också en cable-motion yta, med en kombination av Life Fitness Axiom-utrustning och Life Fitness Multi Jungles.

All styrketräningsutrustning har en elegant och kraftfull svart finish som kompletterar och förstärker anläggningens estetiska uttryck.

Game, set and match

Sammanfattningsvis

I ett område omgivet av gym sticker Moss PP+ ut tack vare sin höga kvalitet och unika utbud. Nya medlemmar ökar snabbt och målet är på 500+. Befintliga spelare går bortom padelbanorna och in i ytorna för konditionsträning och styrketräning för att bli snabbare, starkare och mer atletiska. En ung professionell padel-tränare från Spanien har också anslutit sig till Moss PP+-teamet, vilket ger medlemmarna ytterligare en performance push.

I samarbete med Life Fitness är Moss PP+ en klar vinnare.

Låt dig inspireras

Kontakta oss idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.