Choose country

Nyheter

Få en inblick i vad vi arbetar med och ta del av det senaste!

<Tillbaka till nyheter

5 bra anledningar att investera i utrustning för rumpa och lår

För tio år sedan var det hett med stora biceps och bröstmuskler. Idag är det rumpa och lår som gäller. Hammer Strength har utvecklat det vi tycker är världens bästa portfölj av träningsutrustning för underkroppen. Med vår nya Glute Drive...

För tio år sedan var det hett med stora biceps och bröstmuskler. Idag är det rumpa och lår som gäller.

Hammer Strength har utvecklat det vi tycker är världens bästa portfölj av träningsutrustning för underkroppen. Med vår nya Glute Drive och Belt Squat är vi nu ännu starkare.

Här kommer 5 faktabaserade argument på varför du också borde köpa in utrustningen till ditt gym.

1  Dina medlemmar vill ha dem
Söker man på ”glute training” eller ”träna rumpa” så har trenden de senaste 5 åren varit en stigande kurva. Videos på Youtube med träningsövningar för rumpa och lår har upp till miljontals visningar. Det här fenomenet visar på en ännu större och glädjande trend, att styrketräning har blivit allt mer populärt generellt sett.

2 Dina medlemmar behöver dem
Förutom att få en stark underkropp så är den estetiska aspekten en viktig del i varför många unga vill fokusera på träning av säte och lår. Att få en stark och kraftfull underkropp är något de flesta vill ha. Förutom den estetiska aspekten så är träning av sätesmuskeln en viktig del av att stärka muskulaturen på baksidan av kroppen, dvs ländrygg, sätesmuskel och baksida lår.
• Bra komplement för att öka styrkeprestationer i knäböj och marklyft
• Skadeförebyggande

3  De drar nya medlemmar
Det är sant, man måste inte ha en träningsmaskin för att träna rumpa och lår…. Men, det är inte alla som har lust, tid eller möjlighet att utföra friviktsövningar på egen hand. Traditionell utrustning som hip thrust, squatmaskiner och smith maskiner har sina användningsområden men också sina begränsningar. Lägg till vår nya Hammer Strength Glute Drive och Belt Squat till din maskinpark och du har ett verktyg för att locka fler medlemmar till din anläggning.

4  De hjälper till att behålla medlemmar
Att medlemmarna har en regelbunden träning är en av nyckelfaktorerna för att behålla dem. En låg besöksfrekvens är en av huvudanledningarna när medlemmen väljer att avsluta sitt medlemskap. Kort sagt, se till så medlemmarna blir starkare och du behåller dem längre! Hjälp dina kunder att ha kul, se till så de håller sig motiverade och ser framsteg i sin träning så belönar dom dig med sin lojalitet.

Ett av de bästa sättet att göra just detta är att erbjuda ny utrustning. Det minskar både skador, resulterar i ökad besöksfrekvens, gör att medlemmarna stannar men ger också psykologisk motivering. Nyheter inspirerar medlemmar att fortsätta utmana sig på sin träningsresa. Att bli starkare och klara av tyngre vikter och få nya övningar håller medlemmarna motiverade. Och, vi älskar väl alla en ny leksak! Boosten som kommer av att veta en ny och läcker maskin finns på plats när det är dags att träna bör inte underskattas.

5  Det är Hammer!
Hammer Strength har fokus på detaljerna. Som alltid, innovativa lösningar och design som är säker och effektiv. Hammer Strength är ett starkt varumärke, älskat av många för sin premiumkvalitet och känsla.

Rumpträning är här för att stanna. Med all rätt, sätesmuskeln är den största muskeln vi har på kroppen.

Våra två nyheter håller Hammer Strength välkända höga standard

 

BELT SQUAT

Plate Loaed Belt squat erbjuder bra fördelar gällande styrkeutveckling i knäböj utan den belastning som en tung skivstång utsätter ryggen för

  • Handtag och fästen för att kunna göra dips – med och utan vikter
  • Band pegs för att variera belastning och explosivitet
  • Ergonomiska handtag
  • Krok för bälte
  • Viktkapacitet på otroliga 400kg

 

THE GLUTE DRIVE

Maskinen erbjuder dina medlemmar en effektiv och bra träning för muskulatur i säte och baksida lår.

  • Rundade ryggdynor ger ett bra stöd för ländryggen
  • Erbjuder bra startposition
  • Finns även band pegs för att kunna variera belastning samt explosiv träning

Utforska hela produktlinjen för underkroppsträning från Hammer Strength och föreställ dig dessa skönheter i ditt gym 👉 Glute Training Essentials