– Det unika med LFX är att allt kommer som en färdig lösning, säger Sebastian Wollbrin, Master Trainer för Life Fitness Academy.

 

LFX är ett nytt genomtänkt och snyggt paketerat koncept för small group training med utvald utrustning från Life Fitness och Hammer Strength.

De olika träningslayouterna har olika inriktning vad gäller känsla och användare. Ytor som innehåller träningsutrustning, utbildning och 36 förprogrammerade digitala träningspass. Allt ingår.

LFX COMPETE, en träningsyta för small group training

– Det är bara att köra igång direkt via den digitala skärmen och hålla klasser, säger Sebastian. Det finns 12 pass för varje träningsnivå. Det betyder 12 pass som passar nybörjarnivå, 12 för medelnivå och 12 för avancerad nivå. Det ger totalt 36 helt färdigprogrammerade träningspass.

På ett smart, tryggt och enkelt sätt så kan träningsanläggningen börja hålla klasser från start.

Sebastian Wollbrin, LFX-trainer och Life Fitness Academy Master Trainer på Fitness Brands.

Sebastian är en certifierad utbildare inom Life Fitness koncept LFX och Hammer Strength Box. Han har tidigare varit utbildare inom idrott, fystränare för idrottslag och varit PT på ett av Sveriges mer exklusiva gym. Nu driver han ett eget gym som bland annat satsar på Small Group. Sebastian älskar verkligen att coacha och när han räknar baklänges inser han att det är något han gjort i 22 år.

– Att ha en small group-yta i gymmet har så många fördelar då den kan användas även när det inte är schemalagda pass, säger Sebastian. Det är ytbesparande och ger både en snygg struktur och mer liv i gymmet. Det här är något som kommer att växa mer och mer.

Sebastian menar att LFX kan attrahera alla typer av motionärer med HIIT, funktionell träning och styrketräningsupplevelser.

– De färdiga ytorna med träningsutrustning av högsta kvalitet tillsammans med ljussättning och genomtänkta träningspass gör att ytan känns wow, säger Sebastian. Känslan som kommer är “här vill jag vara med och träna”.

Evolve, ett av LFX paket för small group training

Trendmässigt ligger LFX helt rätt i tiden med högintensiv träning tillsammans med skivstänger, hantlar och funktionell träning.

LFX är en helhetslösning som uppfyller alla kriterier för small group training upphöjt i en ny uppdaterad version, 2.0 helt enkelt.

Läs mer om LFX

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.