Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Treningsrom / Trimrom for ansatte med tredemøller og styrketreningsutstyr

Treningrom for ansatte hos TechnipFMC/FMC Kongsberg Subsea investerer i helse og nærvær for sine ansatte med Life Fitness møller, romaskiner og styrketreningsutstyr, samt Hammer Strength Perimeter. Life Fitness og Hammer Strength, amerikansk og verdens største produsent av treningsutstyr på  kondisjon- og...

Treningrom for ansatte hos TechnipFMC/FMC Kongsberg Subsea investerer i helse og nærvær for sine ansatte med Life Fitness møller, romaskiner og styrketreningsutstyr, samt Hammer Strength Perimeter.

Life Fitness og Hammer Strength, amerikansk og verdens største produsent av treningsutstyr på  kondisjon- og styrketreningsutstyr, styrkemaskiner og treningsapparater. Usikker på hva du trenger av treningsutstyr? Fitness Brands veileder utifra brukere, størrelse på rommet og budsjett. Vi har flere prisklasser innenfor samme kategori. Hos oss får du tredemølle («toppmodellen») med alt av teknologi på mølla, til enklere modeller. Kvalitet, sikkerhet og kundetilpassede løsninger – fargevalg.

Hvordan velge tredemølle www.fitnessbrands.com/produkter/kondisjon/tredemoller/

Landsdekkende service og vedlikehold

Fitness Brands har serviceavdelinger på Østlandet, Stavanger og Bergen og tilbyr landsdekkende service og vedlikehold på treningsutstyr på treningsrom på bedrift eller trimrom for borettslaget.

Vi installerer, monterer, utfører service og vedlikehold på treningsutstyr. Vi tilbyr service og vedlikeholdsavtaler for å sørge for optimal driftssikkerhet. Maskinparken skal alltid være i topp stand og fungere problemfritt. Dette oppnår man ved regelmessig service. Service og vedlikeholdsavtaler øker levetiden og driftssikkerheten.

Med utgangspunkt i kvalitetsprodukter har vi fokus på kvalitet og god service.

Service – Installasjon – Produktopplæring – Serviceavtale