Choose country

Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Hammer Strength sertifisert bedriftsgym

Featured Video Play Icon

Vi snakker med Ulrika Wallberg, HR-direktør på Nowaste, som har investert i Sveriges første Hammer Strength-sertifiserte bedriftsgym!

 Hvorfor investere i et treningsrom for ansatte? 
Vi er et lager- og logistikkfirma med 500 ansatte, hvor mange av våre medarbeidere har en hverdag med tunge løft og rotasjon. Med bakgrunn i dette så vi risiko for slitasje og økt sykefravær. Vi ønsket å ta større ansvar for vår stabs helse ved å tilby muligheten til å trene forebyggende i egne lokaler, samt bidra til økt trivsel og helse generelt, men også å skape en mer bærekraftig arbeidsdag for våre ansatte. Vårt grunnlag som arbeidsgiver er at du skal kunne gå hjem i samme tilstand som du kom på jobb om morgenen. Ideen ble født av å skape et miljø med aktivitetshall og ha et fullt utstyrt treningsstudio der våre ansatte kunne trene gratis.

Hva var viktig for selskapet i beslutningen? 
Vårt primære mål var at vi ønsket å tilby våre medarbeidere muligheter for en mer aktiv livsstil, bedre helse og en mer bærekraftig arbeidsdag. Vi snakket også om det faktum om at vi ønsket å skape mer plass for fellesskap, glede og merverdi for våre medarbeidere – noe som vi mener at trening bidrar til.

 Hva ønsker selskapet å oppnå med å tilby trening på jobb? 
Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver, både for å tiltrekke oss fremtidige ansatte samt ha fornøyde kollegaer. Aktive og glade ansatte gir redusert sykefravær, fornøyde kollegaer, økt fellesskap og trivsel.

Nå som vi har åpnet dørene til treningsstudioet og aktivitetshallen, vil alle våre ansatte gjennom en introduksjonstrening i arbeidstid. Våre planlagte introduksjonskurs vil ha fokus på helse, hverdagslogistikk, kosthold og mosjon. I forbindelse med dette vil vi ha gjennomgang av treningsstudioet. Hver ansatt vil bli tilbudt «en til en-trening» og treningstid i treningsstudioet sammen med en av våre trenere. Når vi er klare med innledende kurs for alle våre ansatte, er det også ment at gruppetrening vil bli tilbudt i vårt treningsmiljø. Gruppetreningen vil bli holdt av våre trenere.

 Hvordan har kundeopplevelsen og prosessen med Fitness Brands vært? 
Det har fungert bra. Klar og tydelig kommunikasjon hele veien – alt fra salgsprosess og levering, til bygging og installasjon av treningsstudio. Tidsplanen som er fulgt, har også gitt oss fleksibilitet underveis da vi må skyve på dato for åpning. Vi har også samarbeidet om konseptutviklingen av helse- og aktivitetsområdet vårt. Dette har gitt oss en utrolig god merverdi i forholdet og samarbeidet med Fitness Brands som leverandør.

 Hva synes du er unikt for Nowaste sitt treningsanlegg? 
Bare det at vi har et eget treningsrom er unikt! Vi kan også skilte med at det er  Sverige’s første Hammer Strength sertifiserte bedrift treningsstudio, og at vi kan tilby noe for alle ansatte som ønsker å trene.

 Hva sier ansatte om treningsrommet? 
Vi har nettopp åpnet så det er nytt for alle ennå, de som har vært i treningsstudioet har kommet med kommentarer som: «Det er så mye bedre enn vi trodde», og «WOW – det er faktisk et skikkelig treningsstudio! Vi er i oppstartsfasen med satsningen, så alle 500 ansatte har ikke vært innom ennå. Vi tror imidlertid at de innledende kursene vil gi mye, sammen med treningstimene tilbyr vi medarbeiderne time sammen en helsecoach. 

Vi ønsker Nowaste lykke til i sitt proaktive arbeid for helse, glede og velvære på arbeidsplassen.