Nyheter

Få en inblick i vad vi arbetar med och ta del av det senaste!

<Tillbaka till nyheter

Fitness Brands, ny exklusiv distributör för ICG (Indoor Cycling Group) i Sverige

Life Fitness, världsledande producent av kommersiell träningsutrustning, har förvärvat Indoor Cycling Group (ICG) som är ledande inom gruppträning och indoor cycling. ICG är det senaste tillskottet i Life Fitness produktportfölj. ICG kommer att bidra till att öka bredden på produktsortimentet...

Life Fitness, världsledande producent av kommersiell träningsutrustning, har förvärvat Indoor Cycling Group (ICG) som är ledande inom gruppträning och indoor cycling. ICG är det senaste tillskottet i Life Fitness produktportfölj. ICG kommer att bidra till att öka bredden på produktsortimentet och även visa på Life Fitness satsning inom segmentet gruppträning.

ICGs innovativa teknologi, expertis inom cykling och deras etablerade team kommer att ge kompetens till träningsanläggningarna. Etablerade 1995 och med huvudkontor i Nuremberg/Tyskland har företaget länge varit ledande inom indoor cycling. ICG har en komplett serie av cyklar kända för estetik, design och integrerad teknologi som ger möjlighet till nya träningsupplevelser i cykelsalen.

Serien består av sex cyklar med prisbelönt design och teknologi samt digitala träningsupplevelser; Coach by Color, WattRate® Power Meter och uppkopplingsmöjligheter för både användaren och träningsanläggningen.

Fitness Brands Nordic har därmed avslutat sitt samarbete med Stages Indoor Cycling.

Om Fitness Brands Nordic AB Koncernen Fitness Brands Nordic AB består av Fitness Brands Sweden AB, Fitness Brands Norway AS och Nordic Sportsmaster AS. Koncernen är en av Nordens ledande leverantörer av kvalitetsprodukter inom fitness, träning och hälsa med en samlad omsättning på 200 MSEK och med 60 anställda. Fitness Brands Nordic AB har därmed det största och geografiskt bredaste serviceunderhållet av träningsutrustning i Sverige och Norge.
Företaget erbjuder även rådgivning och konsultationer inom inredning och design samt kurser och utbildning. Företaget har kontor i Västerås samt Oslo, Grålum/Sarpsborg i Norge.

Ladda ner pressmeddelande>>

För mer information kontakta gärna: VD Per Andersson
[email protected]
Mobil 0739-40 11 00