Choose country

Nyheter

Få en inblick i vad vi arbetar med och ta del av det senaste!

<Tillbaka till nyheter
Okategoriserad

Axiom Series

Axiom Series är en produktserie som passar gym, hotell, spa och företag. Serien omfattar 13 träningsmaskiner, en dual adjustabel pulley samt 12 nya träningsbänkar och racks. Premium-design med låga vikttorn, eleganta och moderna linjer Intuitiv och användarvänlig Högkvalitativ Axiom Series...

Axiom Series är en produktserie som passar gym, hotell, spa och företag.

Serien omfattar 13 träningsmaskiner, en dual adjustabel pulley samt 12 nya träningsbänkar och racks.

  • Premium-design med låga vikttorn, eleganta och moderna linjer
  • Intuitiv och användarvänlig
  • Högkvalitativ

Axiom Series erbjuder en mängd olika bänkar, racks och förvaringsmöjligheter. Det finns 5 olika förvaringsmodeller för hantlar, skivstångsställ och ett stående ställ för medicinbollar. Serien innehåller även en ny Smith-maskin, flexibility trainer, bänk för magträning samt en dip and leg raise.

Intuitiv och enkel att använda gör Axiom Series till en bra och användarvänlig maskinserie. Alla träningsmaskiner har pedagogiska illustrationer och QR-koder. Med en telefon scannar användaren QR-koden och ser en video med träningsinstruktioner.