Choose country

Nyheter

Få en inblick i vad vi arbetar med och ta del av det senaste!

<Tillbaka till nyheter

Nordic Performane Center har öppnat i Kiruna

NPC som företaget kallas lite kortare har grundats av två bröder, Christian Naarttiijärvi och Jesper Naarttiijärvi. De har skapat ett tydligt och enhetligt koncept där de genomgående satsat på marknadens bästa utrustning från premium-märken som Hammer Strength och Life Fitness....

NPC som företaget kallas lite kortare har grundats av två bröder, Christian Naarttiijärvi och Jesper Naarttiijärvi. De har skapat ett tydligt och enhetligt koncept där de genomgående satsat på marknadens bästa utrustning från premium-märken som Hammer Strength och Life Fitness.

Första anläggningen öppnade i Boden och nu anläggningen i Kiruna i full gång. Bröderna skapar kompletta träningsanläggningar med fokus på premiummärken, inredning och design. Och, till  design hör också ljus och ljud.
🔸Konditionspark
🔸Viktladdade maskiner
🔸Plate Loaded maskiner
🔸Ställningar, rack och fria vikter
🔸Kabeldrag
Vi är stolta över vårt fina samarbete och att vi får leverera utrustning till NPC Boden och NPC Kiruna .
#LifeFitness #HammerStrength #FitInteriors #Escape

Vi skapar träningsanläggningar – från idé till verklighet.